Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Pepe după ce Raluca Pastrama s-a afișat cu noul iubit: ”Îmi pasă”

Prima reacție a lui Pepe după ce Raluca Pastrama s-a afișat cu noul iubit: ”Îmi pasă”

GALERIE FOTO (2) Prima reacție a lui Pepe după ce Raluca Pastrama s-a afișat cu noul iubit ”Îmi pasă”

Pepe a avut prima reacție după ce fosta lui soție, Raluca Pastramă s-a afișat cu noul iubit. Artistul și-a exprimat sentimentele cum știe mai bine, prin muzică!

Prima reacție a lui Pepe după ce Raluca Pastrama s-a afișat cu noul iubit: ”Îmi pasă”

Pepe și Raluca s-au despărțit după 8 ani de căsnicie asta pentru că lucrurile dintre ei nu au mai funcționat. Acum, la câteva luni de la divorțul scandalos, cei doi și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. Primul care a făcut pasul a fost chiar Pepe, fiind și cel care a anunțat divorțul. Recent, Raluca Pastramă a dezvăluit că nu mai este o femeie singură.

După divorţul de Pepe, bruneta a fost extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa sa privată şi a preferat să stea departe o perioadă de lumina reflectoarelor. În acest timp s-a ocupat de fetiţele sale, care au trecut de asemenea prin unele schimbări. În urmă cu câteva săptămâni, Raluca Pastramă a decis că este momentul să îşi asume povestea de dragoste pe care o trăieşte în prezent. Astfel, ea a încărcat pe IG Story o poză în care se sărută pasional cu noul iubit. Deşi a vrut să se ştie că nu mai este o femei singură, bruneta nu a vrut să se afle identitatea bărbatului din viaţa sa, aşa că i-a acoperit chipul cu o inimioară.

Potrivit cancan.ro, bărbatul cu care se iubește Raluca de câteva luni este unul de origine arabă. Acesta are 27 de ani și provine dintr-o familie înstărită care întreprinde mai multe afaceri în România. Fotografiile cu cei doi arată clar că relația nu este una de început.

Cum a reacționat Pepe atunci când a văzut primele imagini cu fosta soție și noul ei iubit

În urmp acestor informații, Pepe nu a stat cu mâinile în sân și a reacționat, însă în felul în care ne-a obișnuit el. De curând, artistul a susţinut un concert într-un club din Constanţa. Printre melodiile cu care şi-a încântat fanii, artistul a interpretat şi una destul de tristă.

Solistul a redistribuit pe pagina sa de Instagram un filmuleţ cu momentul emoţiononat, semn că a amintirile l-au răscolit.

”Tu nu ştii că-mi mai pasă/ De tine/ Şi că te mai văd prin casă / Deşi nu eşti lângă mine…
Oare ai reusit sa fugi departe/ Acolo unde nu exista inimi sparte/ Acolo unde voiai să ajungi/ De câte ori eu te făceam să plângi/ Ai dat de unu care nu-i aşa de ocupat/ Ai dat de cel cu care-ţi iei micul dejun în pat/ De cel ce îţi va da tot ce eu nu am putut…”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: