Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Silviu Prigoană după confirmarea divorțului finilor lui, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce spune despre despărțirea momentului 

Prima reacție a lui Silviu Prigoană după confirmarea divorțului finilor lui, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce spune despre despărțirea momentului 

Prima reacție a lui Silviu Prigoană după confirmarea divorțului finilor lui, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Iată ce spune despre despărțirea momentului!

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, divorțul momentului

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au pus capăt mariajului lor de 7 ani, confirmând oficial divorțul. Vedeta a recunoscut speculațiile din presă. Bărbatul s-a mutat în casa amantei. Iată toate detaliile!

Despărțirea dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a fost una surprinzătoare pentru mulți, inclusiv pentru nașul lor, Silviu Prigoană. Cu toate că speculațiile cu privire la problemele din cuplu au existat în trecut, acestea nu au fost niciodată confirmate, ceea ce face ca această ruptură să fie și mai șocantă pentru fani, dar și pentru cei apropiați ai cuplului. Iată ce a declarat Silviu Prigoană despre divorțul momentului!

Prima reacție a lui Silviu Prigoană după confirmarea divorțului finilor lui, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Potrivit informațiilor furnizate de Antena Stars, Silviu Prigoană a dezvăluit că vestea divorțului dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a venit ca un șoc pentru el.

Silviu Prigoană, care a fost nașul celor doi și apropiat de familia lor, a recunoscut că nu a mai comunicat cu ei de aproximativ 6 luni. Cu toate că au existat speculații în trecut cu privire la neînțelegeri între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, acestea nu au fost niciodată confirmate de către cei doi și nici alimentate de către vedetă, ceea ce a făcut ca decizia lor de a divorța să fie cu atât mai surprinzătoare.

Un aspect care a stârnit curiozitatea publicului este faptul că, în ciuda zvonurilor care circulau în trecut, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf păreau să mențină aparențele în relația lor. Această aparentă stabilitate a relației lor a făcut ca decizia de a se despărți să fie de-a dreptul șocantă.

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a afirmat că este o femeie liberă, cu opțiuni multiple. Ea a exprimat într-un ton ironic dorința de a vedea în presă un anunț care să confirme că este disponibilă:

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… e pansivă și cu chef de vață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”,a spus Oana Zavoranu pentru sursa citată anterior. 

Primele declarații ale lui Alex Ashraf după ce s-a aflat că a băgat divorț de Oana Zăvoranu

Iată ce a declarat Alex Ashraf după ce s-a aflat public că a băgat divorț de Oana Zăvoranu!

„Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui”, a zis Alex Ashraf pentru Spynews.ro.

Alex Ashraf s-a mutat de acasă și locuiește cu amanta

Alex Ashraf este cel care ar fi luat decizia de a divorța de Oana Zăvoranu. Mai mult, se spune că el a părăsit deja căminul conjugal și s-a mutat cu amanta sa! Chiar dacă în ultima perioadă au existat numeroase zvonuri, certuri și speculații cu privire la sfârșitul relației lor, acum există confirmarea oficială.

La sfârșitul lunii iulie, scandalul dintre amanta lui Alex Ashraf și Oana Zăvoranua escaladat. Incidentul s-a încheiat cu intervenția poliției și cu o amendă în valoare de 2.300 de lei. La acea vreme, Oana Zăvoranu susținea ferm că nu existau probleme în căsnicia lor și se declara fericită după 10 ani petrecuți alături de bărbatul pe care îl iubea, potrivit sursei citate.

„Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri? Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Cancan.ro
Un alt moment pe care părea că l-a trecut cu vederea, a avut loc la începutul verii, când Alex Ashrafa fost surprins în compania celei care se presupunea că era amanta lui. Nu numai că au ieșit împreună în oraș, dar el a însoțit-o și acasă, rămânând alături de ea până la primele ore ale dimineții. Oana știa, dar din dragoste a ales să ierte.

Sursa foto: spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: