Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Oanei Radu după ce s-a spus că a divorțat de Cătalin Dobrescu. Cântăreața a rupt tăcerea

Prima reacție a Oanei Radu după ce s-a spus că a divorțat de Cătalin Dobrescu. Cântăreața a rupt tăcerea

GALERIE FOTO (2) oana radu si catalin dobrescu

În ultimele zile, în mediul online au apărut tot felul de speculații care o au ca subiect pe Oana Radu. Se vehiculează că ea și Cătălin Dobrescu au divorțat. După o perioadă de tăcere, Oana Radu a revenit pe pagina personală de Instagram pentru a clarifica lucrurile. Iată ce a avut de spus!

Oana Radu pune capăt speculațiilor. Ce mesaj a transmis după apariția zvonurilor conform cărora s-ar fi despărțit de Cătălin Dobrescu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Cătălin a fost bărbatul care a ajutat-o pe Oana să treacă peste una dintre cele mai cumplite dureri din viața sa – pierderea fostului iubit într-un teribil incident care a avut loc într-o scară de bloc din Craiova.

Fostul iubit al Oanei Radu a fost incendiat de către un bărbat cu probleme de ordin psihic, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, în ciuda eforturilor disperate pe care le-au depus. După moartea iubitului, Oana a început să se apropie din ce în ce mai mult de Cătălin, cel care îi era antrenor de fitness. Relația de prietenie dintre ei s-a transformat într-o poveste de dragoste, iar în anul 2020 au ajuns în fața altarului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Oana Radu nu mai poartă verigheta

Fanii Oanei Radu au observat că artista a șters pozele pe care le avea alături de Cătălin de pe pagina personală de Instagram. Mai mult decât atât, ea s-a afișat pe rețelele de socializare și fără inelul de logodnă. De aici și până la nașterea zvonurilor conform cărora cei doi au divorțat nu a mai fost decât un pas. Cătălin a fost contactat de către jurnaliști, însă nu a oferit clarificări în acest sens.

oana radu

Iată că a sosit rândul Oanei să rupă tăcerea. Vedeta și-a făcut reapriția pe Instagram, acolo unde a distribuit mai multe fotografii în care poartă un machiaj absolut superb. Spre dezamăgirea fanilor, ea nu a oferit informații despre presupusul divorț. În schimb, le-a mulțumit pentru tot sprijinul emoțional pe care i l-au acordat în ultima perioadă.

„Gagici si oameni faini, sunt bine ❤️🥹! Va multumesc pentru toate mesajele si toata sustinerea voastra ! 🙏🏻 Revin curand cu vesti si storytime ! Pana una alta, va las sa admirati look-ul asta fain facut de zanele mele”, a scris Oana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: