Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție oficială a lui Gheboasă, după ce a fost prins cu cannabis. Rapperul a spus adevărul: ”Am fumat și eu”

Prima reacție oficială a lui Gheboasă, după ce a fost prins cu cannabis. Rapperul a spus adevărul: ”Am fumat și eu”

Gabriel Gavriș, cunoscut în lumea muzicală sub numele de Gheboasă, a făcut prima sa declarație publică după ce a aflat că este cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri. Artistul a folosit rețelele de socializare pentru a-și exprima punctul de vedere, afirmând că se află în libertate și că este nevinovat. El a negat categoric acuzațiile de trafic de droguri, menționând că a fost prins în posesia unui singur joint de marijuana.

Aceste evenimente pun în fața lui Gabriel Gavriș, cunoscut sub numele de Gheboasă, provocări serioase, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Este clar că el va trebui să facă față consecințelor acțiunilor sale și să găsească modalități de a-și repara imaginea și relația cu publicul său.

Primele declarații ale lui Gheboasă

Într-o declarație emoționantă, Gheboasă a subliniat faptul că nu a fost niciodată implicat în vânzarea de droguri și că nu este traficant. El a recunoscut că a fost un consumator de marijuana în trecut, dar că această experiență nu îl definește. Mai mult, artistul a promis fanilor săi o melodie specială, probabil ca o formă de mulțumire pentru sprijinul pe care l-au arătat în aceste momente dificile.

„Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut sunt FAL-SE. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum.La percheziția de pe 1 martie, la mine de acasă nu s-a găsit nimic, iar pentru deținere pentru consum în România legea te pedepsește cu o amendă penală, așa că nu trebuie să ciripești ca să poți să pleci acasă liniștit. Mulțumesc pentru mesajele frumoase.

Nu este implicat niciun minor, pentru că eu n-am vândut, eu nu vând și nu o să vând niciunui om care există, pentru că eu nu sunt un traficant.

Eu sunt un simplu fost consumator, că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum ce să fac?

Suntem în libertate. N-avem altceva ce să facem. Avem foarte multe proiecte, foarte multă treabă. O să rupem. Urmează o piesă cu dedicație specială”, a declarat rapperul.

S-au realizat mai multe percheziții

Potrivit unui comunicat emis de DIICOT, patru persoane au fost reținute pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată. Aceste persoane sunt acuzate că, în perioada iulie 2020 – februarie 2024, au comercializat și au oferit gratuit cantități de canabis consumatorilor din București și județul Dâmbovița. Operațiunea lor ar fi fost destul de bine structurată, stabilind o rețea de clienți și vânzând droguri pe stradă la prețuri accesibile.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate cantități de canabis, precum și alte obiecte asociate cu traficul de droguri. Autoritățile au identificat și urme de materie vegetală pe diverse obiecte confiscate. Trei dintre persoanele implicate urmează să fie prezentate în fața Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Această situație vine după ce, în luna august, Gheboasă a fost amendat pentru conținutul explicit al unei piese muzicale intitulată „Țiganca”, prezentată la Festivalul Untold. Versurile piesei au fost considerate jignitoare și vulgare la adresa femeilor, provocând indignare în rândul publicului. Cu toate acestea, piesa a fost cerută și cântată de către spectatorii prezenți la festival, ceea ce a adus și mai multă atenție asupra controversatei piese.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: