Redactia.ro
Home » Știri » Prima semifinală „Românii au talent” sezonul 12. Cine luptă pentru marele premiu 

Prima semifinală „Românii au talent” sezonul 12. Cine luptă pentru marele premiu 

În această seară va avea loc prima semifinală „Românii au talent” sezonul 12 pe PRO TV. În cadrul emisiunii sunt 12 concurenți care luptă pentru marele premiu ce va fi oferit pe data de 27 mai. În total au fost 14 ediții de preselecții și sute de concurenți care au urcat pe cea mai mare scenă a talentului pentru a demonstra că merită cel mai mare „DA” din viața lor. Pentru 24 dintre ei încep emoțiile din emisiile live.

Prima semifinală „Românii au talent” sezonul 12

În această seară, 12 dintre aceștia vor urca pe scenă în fața marelui public telespectator de acasă care vor putea să-și aleagă preferatul!

Dintre cei 12, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 27 mai. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare. Totodată va exista și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. 

Astfel,  în marea finală vom vedea 11 curajoși care vor lupta pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro. 

Cum se votează în prima semifinală „Românii au talent” 

„În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclusă, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii.  SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro”, potrivit PRO TV.

Concurenții sunt: Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Martina Meola, Gabriela Dincă, Alexandra Croitoru, Alex Dowis și Raisa Radu. 

Va exista și un moment de senzație făcut de Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9 „Românii au talent”. 

„Cântăreața cu o poveste extraordinară de viață a reușit atunci să impresioneze publicul și să obțină voturile care i-au adus locul 1 și marele trofeu”, conform Libertatea.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: