Redactia.ro
Home » Monden » Prima zi de școală pentru fiicele Andreei Bălan. Cum s-au îmbrăcat micuțele, dar și ce mesaj emoționant a transmis George Burcea

Prima zi de școală pentru fiicele Andreei Bălan. Cum s-au îmbrăcat micuțele, dar și ce mesaj emoționant a transmis George Burcea

GALERIE FOTO (5)

Andreea Bălan, cunoscută artistă și mamă a doi copii, Ella și Clara, a fost subiectul discuțiilor în această perioadă, după ce a luat o decizie neobișnuită, aceea de a nu-și duce fiicele la școala în prima zi. Totuși, aceasta a revenit la sentimente mai bune, însoțindu-le pe micuțele sale la deschiderea noului an școlar.

Andreea Bălan trăiește în prezent o perioadă deosebită în viața sa, caracterizată de schimbări și ajustări. După ce artista a format un cuplu cu Victor Cornea, relația sa a evoluat rapid, iar acest lucru a dus la o serie de decizii importante.

Fiicele Andreei Bălan, o prezență uimitoare în prima zi de școală

Andreea Bălan s-a trezit cu noaptea în cap și le-a pregătit pe cele două fiice ale sale pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor. Ella și Carla au pășit astăzi cu încredere în școala la care mama lor le-a înscris.

În timp ce fiica cea mare a artistei a ales să poarte uniforma obligatorie, cea mică s-a îmbrăcat ca o prințesă, într-o rochiță roz. În imaginile postate de Andreea Bălan pe rețelele de socializare se pare că ambele fete s-au distrat de minune alături de colegii lor.

„Neața, dragilor. Noi mergem la școală. Voi ce faceți? Cred că și voi mergeți la școală, nu? Sunteți pregătiți pentru noul an școlar? Noi suntem pregătite și fericite”, a spus artista.

Ella și Clara îi calcă pe urme mamei

Andreea Bălan a subliniat că fiicele ei sunt pregătite pentru noul an școlar. Temerile de vacanță au fost finalizate, iar rechizitele au fost deja cumpărate. Ella și Clara sunt hotărâte să urmeze calea muzicală, ca mama lor. Ambele studiază la o școală de muzică, iar Andreea Bălan le susține în această alegere.

„Ella începe clasa întâi, iar Clara va fi în grupa mare la grădiniță. Avem rechizite, avem ghiozdănel, avem tot ce ne trebuie, deci suntem pregătite. Ella și-a făcut temele toată vara, că a primit teme, e foarte organizată, foarte disciplinată, ordonată, abia așteaptă. Clara mai puțin, nu știe ce e de capul ei”, a mai dezvăluit ea.

Artista a dezvăluit că va fi alături de Ella și Clara în prima zi de școală, dar în privința lui George Burcea, fostul său soț, situația era incertă până în această dimineață. Se pare că actorul și-a făcut, însă, timp să vină să își vadă fetele în această zi importantă din viața lor. Inevitabilul s-a produs, iar artista a dat nas în nas cu fostul soț. Nu se știe dacă cei doi au interacționat prea mult, dar e clar că amândoi au fost prezenți într-o zi atât de importantă din viața fiicelor lor. George și Andreea au avut grijă să nu apară unul în fotografiile celuilalt, cu toate că se aflau la doar 2 pași unul de altul.

„Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri. Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții ca atunci când eu am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce ea are nevoie”, a scris actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: