Redactia.ro
Home » Știri » Primarul Capitalei a anunțat că două persoane suspectate de coronavirus sunt ținute într-un loc secret în București

Primarul Capitalei a anunțat că două persoane suspectate de coronavirus sunt ținute într-un loc secret în București

Primarul Capitalei a anunțat că două persoane infectate cu coronavirus sunt ținute într-un loc secret în București

Primarul Capitalei a anunțat că două persoane infectate cu coronavirus sunt ținute într-un loc secret în București. Gabriela Firea a transmis că există o locație în București în care persoanele infectate cu coronavirus vor fi ținute în carantină. În prezent, există două persoane infectate cu coronavirus în această locație.

Primarul Capitalei a anunțat că două persoane infectate cu coronavirus sunt ținute într-un loc secret în București

Conform Digi24, Primarul General al Capitalei a anunțat că există un loc special în București pentru persoanele infectate cu coronavirus.

Am pus la dispoziţie o locaţie pentru persoanele care trebuie să fie carantinate în această perioadă timp de 14 zile. Locaţia a fost pusă la dispoziţie de către Primăria Capitalei. Este un secret de serviciu, nu pot să vă dau adresa, aşa am stabilit spre binele acestor persoane care trebuie să stea în carantină 14 zile şi al persoanelor care vor veni în continuare în ţară şi vor avea nevoie de un spaţiu, în primul rând securizat, un spaţiu adecvat, primitor, cu îmbrăcăminte, alimente, obiecte de îngrijire personală, astfel încât să se simtă în siguranţă„, a susținut Firea.

Două persoane se află în această locație

Potrivit edilului Capitalei, în prezent există două persoane în locația respectivă a căror identitate este ascunsă. Locația respectivă este formată pentru 100 de persoane.

Capacitatea totală a acestei locații este de 100 de persoane, sperăm să nu fie nevoie”, a mai spus Firea.

De asemenea, coordonarea carantinelor este făcută de secretarul de stat, Raed Arafat, iar în locația respectivă sunt duse persoanele care se întorc din zone în care a fost confirmată prezenta virusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: