Redactia.ro
Home » Știri » Bilanțul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns la 900. Mai mult de 40.000 sunt infectate

Bilanțul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns la 900. Mai mult de 40.000 sunt infectate

Bilanțul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns la 900. Mai mult de 40.000 sunt infectate

Bilanțul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns la 900. Mai mult de 40.000 sunt infectate. Duminică, CNN a informat că peste 900 de persoane din China au murit din cauza coronaviruslui, iar peste 40.000 de oameni sunt infecați.

Bilanțul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns la 900. Mai mult de 40.000 sunt infectate

Autoritățile medicale din China au anunțat duminică, că au murit 91 de persoane din cauza noului virus. Acesta este cel mai mare bilanț înregistrat într-o zi. De asemenea, în provincia Hubei au fost confirmate 2.618 de cazuri de contaminare cu coronavirus. Așadar, în Hubei sunt infectate 29.631 de persoane.

Autoritățile medicale dintr-o regiune a acestei provincii, Fangxian, au anunțat că îi vor plăti cu 1.000 de yuani pe cei care se prezintă singuri la spital.Între timp, autoritățile chineze au transmis că la nivel național s-au mai înregistrat încă șase decese.

Astfe, numărul total al deceselor din China a ajuns la 908, la care se adaugă două decese înregistrate în afara țării.

Peste 40.000 de persoane infectate cu coronavirus

De asemenea, la nivel mondial numărul cazurilor de infectare cu noul virus a depășit 40.000, fiind bolnavi în 28 de țări.

Pentru a ajuta la combaterea virusului, o echipă a Organizației Mondiale a Sănătății a plecat în China. Vestea bună este că cei 3.600 de pasageri de pe vasul de croazieră care ajunsese în largul Hong Kongului, au fost lăsați să plece după ce teste au ieșit negative la coronavirus.

La vasul Diamond Princess, au fost depistate peste 70 de persoane infectate cu noul virus. Compania a anunțat că le va oferi compensații pasagerilor. Precizăm că la bordul vasului se află și 17 pasageri români, aceștia aflându-se în carantină din 4 februarie, în largul portului Yokohama din Japonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: