Redactia.ro
Home » Știri » Primele cuvinte spuse de copiii care au stat 40 de zile într-o junglă. Salvatorii i-au ascultat cu ochii în lacrimi

Primele cuvinte spuse de copiii care au stat 40 de zile într-o junglă. Salvatorii i-au ascultat cu ochii în lacrimi

Primele cuvinte spuse de copiii care au stat 40 de zile într-o junglă. Imaginile sunt de-a dreptul emoționante

Iată care sunt primele cuvinte spuse de copiii care au stat 40 de zile într-o junglă. Primele imagini sunt de-a dreptul emoționante cu ei și salvatorii acestora.

Primele cuvinte spuse de copiii care au stat 40 de zile într-o junglă. Salvatorii i-au ascultat cu ochii în lacrimi

Cazul lor a făcut înconjurul lumii. Patru copii au fost găsiți în viață la 40 de zile după ce avionul în care erau s-a prăbușit în sălbăticie, în jungla amazoniană din Columbia.

Copiii, cu vârstele de 13, 9, 4 și 1 an, se aflau la bordul avionului împreună cu mama lor, un pilot și un copilot, când aeronava s-a prăbușit. Mama copiilor și ceilalți adulți de la bordul avionului nu au supraviețuit accidentului.

„Mi-e foame” şi „Mama a murit” au fost primele cuvinte adresate salvatorilor lor de copiii care au rămas 40 de zile în junglă după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit.

La două zile după salvarea lor, televiziunea publică din Columbia a difuzat imagini video cu întâlnirea emoţionantă din junglă, relatează AFP.

În imagini pot fi văzuţi cei patru copii care sunt extrem de slăbiţi, cel mai mic în braţele unui salvator.

„I-am găsit pe copii. Slavă Domnului”, spune unul dintre salvatori, membru al gărzii indigene. Un salvator cântă, altul fumează tutun (plantă sacră pentru indigeni).

Imaginile sunt de-a dreptul emoționante.

Echipa de salvatori care i-a găsit pe copii a povestit experienţa trăită în platoul la RTVC.

„Fata mai mare, Lesly, ţinând-o pe cea mică de mână, a alergat către mine. Am luat-o în braţe şi ea mi-a spus: Mi-e foame”, a povestit emoționat Nicolas Ordonez Gomes, membru al echipei de salvatori.

„Am întrebat unde este băiatul. El era întins. După o primă îmbrăţişare şi după ce i-am dat puţină mâncare, el s-a ridicat şi mi-a spus, foarte conştient de ceea ce spunea: Mama a murit. Am început imediat să le adresăm cuvinte de consolare, să le spunem că suntem prieteni, că venim din partea familiei, a tatălui, a unchiuluui. Că suntem din familie! El a reacţionat: Vreau pâine şi chorizo, a relatat Ordonez Gomes, potrivit news.ro.

Primele cuvinte spuse de copiii care au stat 40 de zile într-o junglă. Imaginile sunt de-a dreptul emoționante
FOTO: Twitter
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: