Redactia.ro
Home » Homepage » Primele declarații ale fostului soț al mamei din Timișoara: ce s-ar fi întâmplat cu Iulia înainte de gestul extrem

Primele declarații ale fostului soț al mamei din Timișoara: ce s-ar fi întâmplat cu Iulia înainte de gestul extrem

Sunt cele mai noi detalii despre mama din Timişoara care s-a aruncat de pe un bloc cu copiii în braţe. Detastat după ce și-a pierdut familia, fostul soț al Iuliei a făcut mărturisiri dureroase.

Bărbatul întors din Austria, acolo unde muncea, pentru a-și înmormânta acum copiii și femeia care l-a făcut tată, vorbește despre ce s-a întâmplat după divorț.

Primele declarații ale fostului soț al mamei din Timișoara: ce s-ar fi întâmplat cu Iulia înainte de gestul extrem

Fostul soţ al susţine că femeia avea un iubit care o teroriza. Ar fi vorba despre un bărbat influent din oraş. Cu câteva zile înainte de sinucidere, femeia ar fi inspectat blocul de 10 etaje. Și chiar înainte de sinucidere, şi-a închis telefonul.

Așadar, acum anchetatorii conturează şi ipoteza ca Iulia să fi fost ameninţată de fostul iubit.

Aceste noi informații vin după ce în cursul zilei de miercuri, fostul soţ al tinerei a vorbit, la audieri, despre problemele Iulianei cu fostul iubit din Timişoara. Bărbatul ar fi o persoană influentă, om de afaceri, după cum spune fostul soț, potrivit Antena 3.

Potrivit informațiilor scoase la lumină de Alexandru, fostul soţ al tinerei, iubitul de după divorț al Iulianei ar fi ameninţat-o în repetate rânduri. Ar fi făcut o adevărată obsesie pentru ea. Se pare că cei doi chiar se despărţiseră de puţin timp. De atunci şi până în ziua în care tânăra de 33 de ani a recurs la gestul extrem de a se arunca în gol cu copiii în brațe de pe blocul din Timișoara, bărbatul ar fi urmărit-o pas cu pas.

Iulia s-ar fi plâns apropiaţilor de acest lucru, însă nu a mers şi la Poliţie, a mai povestit fostul soţ. Acum, declaraţia bărbatului întors din Austria să-și înmormânteze copiii și fosta soșie este probă în dosar.

În cursul zilei de joi, trupurile neînsuflețite ale celor trei – mama și cei doi copii – vor fi ridicate de la IML pentru înmormântare. Totodată, toate noile date din anchetă scot la iveală că Iulia şi-ar fi premeditat gestul cutremurător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: