Redactia.ro
Home » Sport » Primele declarații ale lui Bănel Nicoliță după plecarea în SUA. Neagă că ar avea datorii

Primele declarații ale lui Bănel Nicoliță după plecarea în SUA. Neagă că ar avea datorii

Bănel Nicoliță a fost în atenția publicului din țara noastră în ultimele zile, după ce s-a vehiculat că a părăsit România din cauza datoriilor uriașe pe care le-a acumulat. Zvonurile apărute în jurul numelui său au fost de-a dreptul uimitoare, însă niciunul nu s-a apropiat de realitate. Indignat de informațiile apărute despre el în presă, fostul fotbalist a făcut o declarație oficială pentru a clarifica situația.

În urmă cu câteva zile, figura lui Bănel Nicoliță a fost în centrul atenției tabloidelor din România. S-a scris despre situația financiară dificilă cu care se confruntă, dar și despre datoriile pe care le-a acumulat. Totul s-ar fi datorat, se pare, clubului sportiv pe care l-a înființat la Făurei, localitatea sa natală. Proiectul nu a adus profit, a necesitat doar investiții, iar în cele din urmă fostul sportiv nu le-a mai putut suporta.

Știrile scrise au ajuns și în atenția lui Bănel, care a ținut să clarifice situația în mod public. A declarat că este bine și reușește să se descurce fără probleme în SUA, motiv pentru care nu consideră că are nevoie de ajutorul nimănui. A cerut ca acest subiect să fie închis și numele său să nu mai apară în tabloide, încheind cu faptul că este mulțumit de viața pe care o are acum.

„Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație! Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni. Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a scris Bănel Nicoliță pe pagina sa de Facebook, după cum arată Fanatik.

Fratele lui Bănel Nicoliță a dezvăluit cu ce se ocupă fostul fotbalist în SUA

Spusele fostului fotbalist sunt întărite de mărturisirile recente ale fratelui său, Stelian Nicoliță. Acesta a dorit să pună capăt zvonurilor despre situația dificilă a lui Bănel, precum și despre motivele care l-au împins să se mute în SUA.

Stelian a clarificat că fostul sportiv s-a mutat în SUA pentru a-și relua cariera, așa că acolo tot în domeniul fotbalului activează, în calitate de antrenor. Așadar, Bănel Nicoliță nu lucrează în construcții și nici nu are de plătit datorii de sute de mii de euro în țară.

„Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară, iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. Familia este bine. Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale. Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine.”, a declarat Stelian Nicoliță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: