Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale lui Dan Negru, după ce a plecat de la Antena 1. Le-a transmis un mesaj foștilor săi colegi

Primele declarații ale lui Dan Negru, după ce a plecat de la Antena 1. Le-a transmis un mesaj foștilor săi colegi

Vestea că Dan Negru nu va mai colabora cu Antena 1 a fost o surpriză neașteptată pentru publicul din România, mai ales că se numără printre cele mai longevive figuri ale postului de televiziune. După 22 de ani, a decis să semneze cu Kanal D, iar anunțul oficial al mutării sale a fost făcut în urmă cu câteva zile. După acest eveniment, prezentatorul a oferit câteva declarații despre capitolul nou din cariera sa, ce tocmai a început.

Primele declarații ale lui Dan Negru, după ce a plecat de la Antena 1. Le-a transmis un mesaj foștilor săi colegi

Dan Negru se numără printre personalitățile din televiziunea română care au reușit să facă istorie cu cariera lor. A colaborat pentru mai bine de 22 de ani cu postul Antena 1, unde și-a câștigat reputația impresionantă de care se bucură acum. De-a lungul anilor, a fost prezentatorul a diferite emisiuni și programe de divertisment, dar pe departe cea mai celebră realizare a sa sunt edițiile de Revelion, unde a reușit mereu să fie lider de audiență.

Anul 2022 începe însă cu o schimbare majoră pentru el, deoarece a decis să plece de la Antena 1. A semnat un contract nou cu Kanal D, iar anunțul oficial al acestui nou capitol din cariera sa a fost făcut în urmă cu câteva zile.

Deoarece Dan Negru nu a oferit declarații despre acest subiect până acum, a preferat să scrie un mesaj pe contul său de Facebook. A început prin a-și prezenta recunoștința față de foștii lui colegi, cărora le datorează reușitele sale.

„Cei mai frumoşi ani sunt cei ce vor veni ! Mulţumesc pentru toţi anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulţumesc! Porecla „regele audienţelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune şi împreună plecăm pe drumuri noi.”, a scris acesta într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru neagă că ar fi avut vreun conflict cu Antena 1

Dan Negru și-a continuat postarea clarificând zvonurile legate de un posibil conflict între el și Antena 1. Prezentatorul nu a vrut să ofere detalii despre motivele care au dus la decizia de a semna cu Kanal D, dar a negat că ar fi existat neînțelegeri. Refuză să-i vorbească „de rău” pe cei cu care a colaborat, ci preferă în schimb să le prezinte mulțumiri și apreciere,

„Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi! Ei rămân prietenii şi colegii mei. Lecţia de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă ! Există un om căruia ii mulţumesc deplin pentru drumurile mele trecute şi viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene.Cand începeam un proiect nou ne îndemna <<să ţintim luna. Şi dacă rataţi luna, sigur nimeriţi o stea!>>. Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimaţie din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puştiul din fotografie. Dar încă ţintesc luna…”, a mai scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: