Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale lui Daniel Balaciu din spatele gratiilor! De ce și-a bătut soția, pe Dana Roba, cu brutalitate

Primele declarații ale lui Daniel Balaciu din spatele gratiilor! De ce și-a bătut soția, pe Dana Roba, cu brutalitate

Primele declarații ale lui Daniel Balaciu din spatele gratiilor! De ce și-a bătut soția, pe Dana Roba, cu brutalitate

Daniel Balaciu, încă actualul soț al Danei Roba, a reacționat din spatele gratiilor după scandalul de proporții în care cei doi sunt implicați. Bărbatul este în arest preventiv, acuzat că și-ar fi lovit de mai multe ori cu un ciocan în cap soția. Iată și ce a spus despre motivul acestei agresiuni brutale.

Primele declarații ale lui Daniel Balaciu din spatele gratiilor! De ce și-a bătut soția, pe Dana Roba, cu brutalitate

Daniel Balaciu, soțul make-up artistei Dana Roba, a făcut primele declarații după ce acesta a fost arestat preventiv. Bărbatul a povestit cum s-a întâmplat episodul violent din punctul lui de vedere. Dana Roba ar fi fost cea care a început cearta, iar el ar fi acționat în „legitimă apărare”, spune el. Ea a devenit agresivă, iar el a fost nevoit, astfel, să se apere.

„Luni, 5 iunie, la 7 dimineața, m-a trezit soția să duc copiii la grădiniță. Eu aveam varicela, i-am zis că nu pot. Mi-a băgat mâna în gât, m-a scuipat. Când am văzut că e agresivă, am luat copiii și i-am dus. M-am întors la apartament. Dana a fost agresivă, m-a scuipat și m-a lovit cu o jucărie de lemn. Când am văzut că nu se oprește, am luat un obiect și am lovit-o nu mai știu cu ce.

Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat. Am început să conștientizez când am văzut-o pe Dana în pat, am sunat la 112, eu eram convins că Dana mă putea omorî. Era în legitimă apărare, mi-a fost frică pentru viața mea. Dana era o fire violentă, e mai înaltă decât mine și foarte violentă, ea m-a agresat fizic de mai multe ori, eu niciodată”, a spus soțul Danei Roba din arest, potrivit Playtech.

Daniel Balaciu vrea să fie judecat în libertate.

„Eram închis în casă, aveam toți varicelă, situația mi-a provocat un stres continuu. Soția voia să obțina apartamentul la divorț. Dana a început să mă amenințe cu interlopi. Mi-a fost teamă, nu o să o mai lovesc niciodată pe soția mea, a fost legitimă apărare. Eu vreau să fiu judecat în libertate, că au nevoie fetițele mele de mine. Soția mea și-a făcut relații că machiaza, nu i-am dat nicio palmă!”, a mai spus Daniel Balaciu, soțul Danei Roba.

Rămâne de văzut cine are dreptate în acest caz și ce anume vor decide autoritățile competente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: