Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale lui Dorian Popa după operație! Cum se simte acum artistul: ”Nu știu ce se întâmplă”

Primele declarații ale lui Dorian Popa după operație! Cum se simte acum artistul: ”Nu știu ce se întâmplă”

GALERIE FOTO (3) Primele declarații ale lui Dorian Popa după operație! Cum se simte acum artistul ”Nu știu ce se întâmplă”

Dorian Popa a făcut primele declarații după ce a suferit intervenția chirugicală. Artistul le-a povestit fanilor cum se simte. 

Primele declarații ale lui Dorian Popa după operație! Cum se simte acum artistul: ”Nu știu ce se întâmplă”

Dorian Popa a ajuns la spital ieri, pentru a face o operație serioasă în zona nasului. Și nu, nu este vorba despre o rinoplastie, ci despre o deviație de sep care i-a dat bătăi de cap de-a lungul timpului. Operația avut loc astăzi și s-a desfășurat cât se poate de bine, astfel încât cântărețul a făcut și primele declarații, chiar de pe patul de spital.

În ultima vreme, Dorian Popa a făcut mai multe investigații care se pare că nu au ieșit tocmai bune. Celebrul artist a avut parte de o perioadă destul de complicată, în condițiile în care a aflat, în urma analizelor, că starea lui de sănătate nu este una tocmai bună. Fără să stea prea mult pe gânduri, Dorian Popa a mers la un specialist și a aflat că este nevoie să se opereze de urgență. Artistul  a avut o intervenție de deviație de sept și acum are nevoie de o perioadă de recuperare, însă lucrurile merg ca pe roate.

În urmă cu puțin timp, cântărețul a mărturisit, de pe patul de spital, că starea lui generală este una extrem de bună, fiind doar puțin amețit de la anestezie. În rest, deja se pregătește să se îndrepte către casă, unde se va relaxa o perioadă, potrivit spynews.ro.

”Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a povestit Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital

Pentru că și-a obișnuit fanii să le îi țină la curent cu fiecare lucru pe care îl face, Dorian nu evită să le arate fanilor și zilele mai puțin bune sau problemele prin care trece. Astfel că, de curând, artistul a ajuns pe mâna medicilor și a împărtășit totul cu fanii săi. Postarea vlogger-ului a reușit să-i sperie pe urmăritorii acestuia. Ei au dorit imediat să afle ce s-a întâmplat cu idolul lor. Vedeta a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor, iar pe pagina sa de Instagram a povestit ce a păţit.

Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor că a ajuns la camera de gardă a Spitalului ORL Panduri, după ce a făcut o greșeală care ar fi putut să îl coste scump. Artistul are foarte multă grijă de imaginea sa, iar tocmai acest lucru l-a adus în unitatea medicală. Se pare că, vedeta a vrut să se curețe în urechi folosind beţişoarele, iar asta i-a cauzat o sângerare puternică. Speriat artistul nu a mai stat pe gânduri şi s-a dus direct la specialist. În acelaşi timp, Dorian Popa a ţinut să tragă un semnal de alarmă şi i-a îndemnat pe urmăritorii săi să aibă grijă atunci când îşi fac igiena pentru a nu ajunge în aceeaşi situaţie.

”Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: