Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde la intrarea în restaurant: ”Ăsta e viitorul”

Cum a reacționat Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde la intrarea în restaurant: ”Ăsta e viitorul”

Cum a reacționat Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde la intrarea în restaurant: ”Ăsta e viitorul”

Dorian Popa a reacționat în mediul online după ce i s-a cerut certificatul verde la intrarea unui restaurant. Artistul a vorbit sincer despre situația actuală din România. 

Cum a reacționat Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde la intrarea în restaurant: ”Ăsta e viitorul”

Valul 4 al pandemiei se apropie. Bucureștiul a intrat oficial în scenariul roșu, iar noile restricții urmează să intre în vigoare de la miezul nopții. Una dintre aceste restricții presupune prezentarea certificatului verde pentru a putea intra în restaurante, cafenele, teatre, cinematografe, cluburi sau diverse săli de spectacole.

Dorian Popa a întâmpinat deja această nouă regulă astăzi. El a povestit pe contul lui de socializare că i-a fost cerut certificatul verde înainte de a intra într-un restaurant din Capitală.

Celebrul cântăreț a dezvăluit că domnișoarei care i-a cerut certificatul verde îi era rușine, lucru de care Dorian Popa s-a mirat.

”Am oprit să mănânc ceva și oficial este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare  pentru a putea fi scanat. Îi și era rușine domnișoarei să mi-l ceară. De ce să ne fie rușine, fraților?! Ăsta e viitorul”, a povestit Dorian Popa.

Artistul este de acord cu vaccinul, dar a mărturisit că a avut mari emoții. „M-au luat emoțiile. Astăzi sunt la clinică și mă voi vaccina. O să completez toate actele pe care trebuie să le completez. O să vedeți și cum fac vaccinul, dar o să mă vedeți pe mine, pentru că trebuie să respectăm cu rigurozitate regulamentul. Suntem pregătiți să mergem către o lume mai bună, la normalitate. Este normal să am emoții, pentru că e un pas important în viața mea. Trebuie să recunosc, atunci când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, iar înainte de Asia am făcut alte patru vaccinuri”, a declarat Dorian Popa.

De ce nu face Dorian Popa copii

Artistul și Claudia Babs sunt împreună de mulți ani și împreună au reușit să treacă peste toate greutățile. Claudia a fost alături de Dorian Popa, dar cu toate astea, cei doi nu au devenit încă părinți. Într-un interviu, Dorian a declarat că nu poate să facă copii pentru că nu se simte pregătit.

Ei bine, fanii săi s-au întrebat dacă nu cumva artistul nu este fertil din cauza steroizilor. Invitat la podcast-ul lui Măruță, Dorian, 32 de ani a spus adevărul despre această situație. Conform acestuia, îi este foarte frică să devină tată, motiv pentru care simte că nu este momentul.

„Pur și simplu, mi-e frică să devin tată, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă de eșec. S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar n.u vreau”, a declarat Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: