Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa și-a dus mama de urgență la spital. Ce a pățit mamișor

Dorian Popa și-a dus mama de urgență la spital. Ce a pățit mamișor

GALERIE FOTO (3)

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital cu mamișor. Artistul și-a exteriorizat nemulțumirea despre traficul din București pe internet, după ce se grăbea să ajungă în cel mai scurt timp cu mama sa la medic. Se pare că aglomerația i-a dat de furcă li Dorian și l-a făcut să se enerveze fiindcă se temea ca nu cumva starea de sănătate a mamei sale să se agraveze pe drum.

Cel mai nașpa lucru Johnuțule la Bucureștiul ăsta e ăla când știi că trebuie să ajungi cu maicăta la spital de urgență, urgența aia mare Johnuțule și nu poți să faci nimic pentru că Bucureștiul e blocat. Și ce crezi? Dacă bagi și tu o avarie să te bagi puțin te înjură toți, că cine să se gândească că tu ai o urgență.„, a povestit Dorian Popa în primele story-uri care i-au pus pe jar pe internauți.

 

Preț de câteva ore, fanii lui Dorian Popa și ai lui Mamișor au stau ca pe jar pentru a aflat motivul pentru care vedeta gonea spre spital cu mama sa. Dorian a publicat apoi încă cîteva filmulețe în care a explicat că mama lui are o piatra de 14 milimetrii la rinichi și că trebuie operată de urgență sâmbătă. Dorian a firmat că se bucură că el și mama sa au un vibe aât de bun în general fiindcă deși are probleme de sănătate, mamișor e toată un zâmbet.

Bă norocoși noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar că mamișor etse un zâmbet toată. Problema e că e un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 mm. 1,4 centimetri ca să se înțeleagă. O să vă atașez și super poza cu cataroiul lui Mamișor. Mamișor voia să rezolve problema abia peste două săptămâni pentru că are o nuntă, doar că domnul doctor a zis că nu, sâmbătă trebuie dacă vreți să mai ajungeți la nuntă.„, a continuat să povestească Dorian Popa.

Așa cum le-a promis, Dorian Popa a publicat o fotografie cu ecografia mamei sale pentru a le arăta fanilor săi „cataroiul” cu care s-a pricopsit Mamișor.

Uitați-vă umpic cam cât de mare se vede pe ecografie pietroiul. Vă sune fratele vostru din suflet ca un fiu stresat de situația asta.„, a spus Dorian Popa în timp ce le arăta fotografia internauților.

sursa foto: instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: