Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale lui Mircea Bravo, după accidentul pe care l-a provocat. Ce a mărturisit comediantul

Primele declarații ale lui Mircea Bravo, după accidentul pe care l-a provocat. Ce a mărturisit comediantul

GALERIE FOTO (2)

Mircea Bravo, cunoscut actor, a fost implicat într-un accident rutier dramatic într-o localitate din Bihor, luni dimineața. Evenimentul a avut loc în timp ce se îndrepta spre Beiuș, iar mașina condusă de actor a intrat într-un stâlp de electricitate în Roșia. În urma impactului, o pasageră a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

La scurt timp după incident, Mircea Bravo a făcut declarații pentru a clarifica situația. Deși impactul a generat un puternic șoc emoțional, vestea bună este că nu s-a înregistrat nicio tragedie sau vreo vătămare serioasă.

Ce a declarat Mircea Bravo

Actorul a împărtășit cu publicul faptul că niciuna dintre cele trei persoane aflate în mașină, inclusiv soția sa, un angajat și Tanti Lenuța, nu a suferit răni grave, asigurându-i pe fani că toată lumea este în siguranță.

Un echipaj de poliție a intervenit rapid la fața locului pentru a investiga circumstanțele accidentului. Mircea Bravo a fost supus testelor cu aparatul etilotest și aparatul drugtest, iar rezultatele au confirmat că nu consumase nici alcool, nici droguri înainte de a se urca la volan. Poliția continuă să efectueze cercetări pentru a stabili toate detaliile legate de incident.

„Astăzi am avut un accident de mașină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a pățit nimic, doar un șoc puternic. Mașina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât și drugtestul au ieșit negative. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”, a declarat Mircea Bravo, pe Instagram.

Mircea Bravo a făcut accident

Cel care a stârnit în ultimii ani râsetele oamenilor care îl urmăresc pe social media a cauzat în urmă cu puțin timp un accident rutier. Bărbatul conducea o mașină, iar în dreptul localității Roșia a intrat cu putere într-un stâlp de electricitate. Cel mai probabil, acesta a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei și a carosabilului umed.

„În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice. Circumstanţele şi cauzele accidentului rutier urmează să fie stabilite în urma cercetărilor”, a declarat purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar-şef Alina Fărcuţa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: