Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale lui Șerban Huidu, după accidentul auto de seara trecută: ”Sunt vinovat”

Primele declarații ale lui Șerban Huidu, după accidentul auto de seara trecută: ”Sunt vinovat”

Șerban Huidu

Omul de televiziune cunoscut, Șerban Huidu, a fost implicat într-un accident rutier în București, evenimentul având loc în această seară. În urma incidentului, acesta a oferit primele declarații, menționând că s-a întâmplat în timp ce conducea autoturismul său și a intrat într-o mașină de ride-sharing care nu i-ar fi acordat prioritate.

După tragedia din 2011, instanța a decis să-i impună lui Șerban Huidu o pedeapsă de 4 ani cu suspendare. Ulterior, acesta s-a retras din mediul televizual, marcând o schimbare semnificativă în cariera sa.

Ce a declarat Șerban Huidu despre accidentul de seara trecută

Conform informațiilor inițiale, Șerban Huidu a fost condus la Biroul de accidente ușoare, iar pe procesul verbal s-au înregistrat trei puncte de penalizare și o amendă pentru nerespectarea regulilor privind schimbarea benzii de circulație. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu daune materiale, fără a exista victime.

„Un accident. S-a acroșat o mașină de altă mașină. Am vrut să vin ca să nu aibă cineva impresia că mă ascund de ceva. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, l e-a declarat Șerban Huidu jurnaliștilor NewsTime.

Al doilea accident pentru Șerban Huidu

Șoferul celeilalte mașini implicate a remis o declarație în care a sugerat că Șerban Huidu prezintă dificultăți în exprimare. Ambele părți implicate în accident au fost supuse testelor pentru depistarea consumului de alcool și droguri. Până în prezent, rezultatele acestor teste nu au fost făcute publice.

Un aspect notabil este faptul că Șerban Huidu a recunoscut că întâmpină dificultăți în vorbire încă de la un alt accident suferit în 2010, în timp ce se afla la schi, incident în urma căruia a intrat în comă. Accidentul recent reprezintă a doua experiență de acest gen pentru realizatorul TV, primul având loc în luna octombrie a anului 2011 la Timișul de Sus. Atunci, mașina condusă de Huidu a pătruns pe contrasens, provocând un impact tragic în care trei persoane au pierit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: