Redactia.ro
Home » Știri » Primele declarații despre ieșirea Elenei Udrea din închisoare. Ce a spus Adrian Alexandrov despre vizita de care a beneficiat fiica lor: ”A zis ca un adult!”

Primele declarații despre ieșirea Elenei Udrea din închisoare. Ce a spus Adrian Alexandrov despre vizita de care a beneficiat fiica lor: ”A zis ca un adult!”

Adrian Alexandrov este cel alături de care Elena Udrea are o fiică superbă. Din păcate, de mai bune de un an și jumătate, femeia a fost nevoită să stea departe de cea mică, ceea ce a dus la o serie de dezamăgiri expuse în mod public pe rețelele de socializare. Recent, însă, blondina a reușit să schimbe celula în care își petrece timpul cu o plimbare în aer liber alături de fiica sa.

Partenerul de viață al fostului politician a lămurit în cele din urmă toate zvonurile cu privire la ceea ce s-a întâmplat weekendul trecut, fiind mai mult decât fericit să vorbească despre întrevederea fiicei sale cu mama sa. Mănăstirea Ghighiu a fost locul în care Elena Udrea a avut prilejul de a-și strânge fetița în brațe și de a se plimba alături de ea câteva ore.

Adrian Alexandrov a făcut primele mărturisiri

Se pare că Elena Udrea nu a beneficiat deloc de o permisie, așa cum s-a speculat inițial, ba din contră, aceasta a făcut parte dintr-un eveniment organizat de penitenciar. Mai multe mame au avut astfel ocazia de  a petrece puțin timp alături de copiii lor în aer liber, dar sub atenta supraveghere a oamenilor legii.

„Am văzut că la televizor s-a spus, la mai multe posturi, că a fost permisie. Nu, nu a fost o permisie. A fost un eveniment organizat de către cei de la penitenciar, probabil, într-o colaborare cu cei de la asistența socială. Au fost mai multe mame cu copiii lor, cei care au fost prezenți la acest eveniment”, a explicat Adrian Alexandrov la Star Matinal de la Antena Stars.

Tot partenerul de viață al Elenei Udrea a ținut să menționeze că pentru micuța lor totul a fost o surpriză. Cu alte cuvinte, aceasta nu a știut că merge să își vadă, iar în momentul în care a zărit-o a fost în culmea fericirii, îmbrățișând-o pe cea care i-a dat viață.

„S-au jucat, au explorat grădina din curtea mănăstirii, un loc deosebit de frumos. A fost un moment destul de emoționant și cred că acest tip de vizită în aer liber este foarte benefic și sănătos pentru cei mici, în special. La adulți, normal, este dorul de copii, sunt departe de casă, dar pentru cei mici a fost cu totul și cu totul altceva, o experiență foarte bună pentru ei”, a mai transmis Adrian Alexandrov pentru sursa citată.

Ce spune fiica Elenei despre lipsa constantă din ultimul an

Lipsa Elenei din viața cele mici pare că se simte din ce în ce mai mult. Adrian susține că joacă multe roluri, printre care se numără cel de mamă, tată, bonă, bunică și nu numai. Acest lucru nu pare să îl deranjeze foarte tare, ba din contră, este surprins să vadă cât de mult se schimbă fiica lui de la o zi la alta și ce gândire asemănătoare cu cea a unui adult poate avea la o vârstă atât de fragedă.

„Eu am mai întrebat-o ce își dorește de ziua ei și mi-a răspuns: <<vreau să vină și mami, să fie cu noi acasă>>, pentru că ea se exprimă corect, înțelege, e conștientă. Iar eu, bineînțeles, am încercat să îi spun: <<Dacă mami are treabă la birou și nu vine, atunci ce facem?>>. Și să vedeți cam ce a putut să îmi răspundă! A zis ca un adult: <<Lasă, tată, nu e nicio problemă, că poate reușim să mergem noi la ea să mâncăm tort>>. Acum vă dați seama ce emoții mă încearcă și pe mine, că și așa le am eu destul pe ale mele cu toate celelalte probleme, acum duc și povara aceasta, în care, de multe ori, trebuie să îi explic celei mici anumite lucruri. Eu sunt și mamă, și tată, și bonă, și bunică și prieten de joacă și de toate”, a mai dezvăluit Adrian Alexandrov la finalul interviului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: