Redactia.ro
Home » Monden » Primele fotografii cu burtica proeminentă a Antoniei! Vedeta a fost prinsă de paparazzi

Primele fotografii cu burtica proeminentă a Antoniei! Vedeta a fost prinsă de paparazzi

Alex Velea și Antonia s-au căsătorit

În ultima perioadă se tot speculează că Antonia ar deveni mamă pentru a patra oară. Cum dovezile nu prea sunt, paparazzii au surprins câteva imagini care par să dezlege acest mister. Iubita lui Alex Velea a fost fotografiată într-o salopetă, care arată dacă este sau nu însărcinată.

Antonia, însărcinată a patra oară?

În ultima perioadă au apărut informații cum că Antonia este însărcinată a patra oară. Paparazzii de la Cancan.ro au fotografiat-o într-o salopetă neagră care pare cât de cât să îi evidențieze burtica de mămică, având în vedere că artista ne-a obișnuit cu un abdomen mai plat, mergând destul de des la sală.

Antonia, într-o salopetă mulată, în ziua în care a luat masa în oraș cu Dominic, Akim și Alex Velea

Cum a dat de bănuit artista că ar fi iar însărcinată?

Antonia ar putea fi din nou însărcinată. Cel puțin, asta a lăsat de înțeles, într-un Instastory, în care a postat o întrebare a unui fan curios despre acest lucru. Răspunsul ei a fost misterios.

Într-un Instastory, ea a postat o întrebare a unui fan curios despre acest lucru, iar răspunsul ei a fost vag. „Da? Nu? Poate?”, a raspuns Antonia la Insta Story.

Reacția artistei a venit miercuri, după ce și-a anunțat apropiații și fanii că este pregătită să le răspundă la câteva întrebări. Printre curiozitățile internauților s-a numărat și următoarea: “Tu și Alex ați făcut cununie religioasă?”, iar vedeta a spus: “Maybe… (n.r.: Poate…)” și a pus cele două emoticoane pe care le puteți vedea în colajul de mai jos; primul dintre ele ar reprezenta că artista îl/o roagă pe cel/cea care a lansat întrebarea să păstreze posibilul secret.

Antonia a răspuns astăzi la mai multe întrebări primite de la apropiați și fani © Instagram Stories

În timpul sesiunilor de întrebări, Antonia a fost întrebată dacă s-a confruntat vreodată cu insecurități, iar răspunsul ei a fost unul pozitiv, după care a explicat cum a reușit să scape de ele: “Desigur … încă am! În principiu, am început să mă simt ca un rahat și am realizat că nu este o gândire sănătoasă, am luat în considerare problema și am început să lucrez la cum să fiu mai bună, la ceea ce mă face fericită și să fiu recunoscătoare pentru lucrurile cu care Dumnezeu m-a binecuvântat. Este un proces! Dar trebuie să ai voință să te schimbi în mai bine”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: