Redactia.ro
Home » Știri » Primele fotografii cu Cruduța după bătaie. Fața, acoperită de bandaje

Primele fotografii cu Cruduța după bătaie. Fața, acoperită de bandaje

GALERIE FOTO (4) Cruduța după bătaie

Au apărut deja primele fotografii în spațiul public cu Cruduța după bătaie. Vedeta încearcă cu disperare să-și ascundă rănile cu ajutorul unor bandaje. Cum se simte în prezent?

Primele fotografii cu Cruduța după bătaie

De când a izbucnit acest scandal mediatic, Cruduța și toți implicați au fost urmăriți de paparazzi. În cele din urmă, un fotograf vigilent a surprins primele imagini cu vedeta de după ieșirea din spital.  Daniela Crudu a fost surprinsă chiar în fața casei sale, acolo unde a locuit cu iubitul croat, Sego Dubravko. Vedeta TV era însoțită de sora sa, Ana-Maria Crudu, cea care i-a fost alături în toată această perioadă grea. Îmbrăcată lejer, complet nemachiată și cu fața acoperită de bandaje, Cruduța pare doar o umbră a ceea ce a fost până acum. Pesemne, clipele grele prin care a trecut și-au pus amprenta pe dispoziția vedetei.

Aceasta a fost externată încă din cea de-a doua zi, iar de atunci a fost în grija tatălui său. “Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a mărturisit Ana-Maria Crudu, conform sursei citată mai sus.

Cruduța locuiește cu tatăl său

Nelu Crudu a declarat că fiica sa se recuperează normal și că va sta departe de lumina reflectoarelor cel puțin o vreme. Cât despre bătăuș, tatăl Cruduței speculează că ar fi plecat din țară, din moment ce nu există vreun motiv pentru  ca autoritățile să-l rețină. “Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, a declarat Nelu Crudu, relatează jurnaliștii de la România TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini