Redactia.ro
Home » Știri » Primele fotografii cu Leonardo diCaprio și Gigi Hadid împreună, cel mai nou cuplu. Culmea, supermodelul are mai mult de 25 de ani

Primele fotografii cu Leonardo diCaprio și Gigi Hadid împreună, cel mai nou cuplu. Culmea, supermodelul are mai mult de 25 de ani

GALERIE FOTO (3)Leonardo diCaprio și Gigi Hadid, cel mai nou cuplu din showbiz-ul internațional? Culmea, supermodelul are mai mult de 25 de ani

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid ar forma un cuplu, relatează presa internațională. Totuși, supermodelul are mai mult de 25 de ani, ceea ce reprezintă o noutate pentru că actorul n-a mai avut o iubită care să depășească vârsta de 25 de ani de 20 de ani. Iată cum au fost surprinși cei doi, pentru prima dată de când se zvonește că ar forma un cuplu.

Leonardo diCaprio și Gigi Hadid, cel mai nou cuplu din showbiz-ul internațional? Culmea, supermodelul are mai mult de 25 de ani

Viața amoroasă a lui diCaprio se poate rezuma astfel: actorul a avut opt iubite în ultimii 20 de ani, dar niciuna de peste 25 de ani. Jurnaliștii de peste hotare au relatat cum marele actor a devenit ținta tuturor ironiilor când acesta s-a despărțit, recent, de ultima lui iubită, care abia împlinise 25 de ani.

Așa se face că ar fi acum o premieră dacă, într-adevăr, se confirmă zvonul că Leo diCaprio formează un cuplu cu fotomodelul Gigi Hadid, care are 27 de ani. Tabloidele britanice au publicat primele imagini cu cei doi, în care se vede cât se poate de limpede că există o apropiere.

În imagini, DiCaprio și Gigi Hadid pot fi văzuți aplecându-se unul spre celălalt în timp ce încercau să discute în mijlocul petrecerii zgomotoase.

Foto: DailyMail.com
Foto: DailyMail.com

Surse apropiate ale celor doi susțin că aceștia ies deja la întâlniri în calitate de iubiți, însă nu se grăbesc să se afișeze „oficial”, așa că preferă să apară în public înconjurați și de alte persoane, în grup.

Practic, ar avea o legătură, dar „o iau încet”, pas cu pas, potrivit Page Six.

Deși DiCaprio pare să fi pus ochii pe Gigi, se pare că el încă se „bucură” că e singur, iar cei doi nu ar fi „exclusivi”, conform E! News.

„Gigi și Leo au ieșit de mai multe ori împreună și se plac unul pe celălalt. Gigi crede că el este un tip foarte cool. Majoritatea întâlnirilor lor au pornit de la faptul că au fost în aceleași cercuri comune, la diverse ocazii”, arată o sursă apropiată celor doi.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au fost fotografiați recent la o petrecere din New York pentru prima dată de când a apărut și vestea despre presupusa lor idilă. Așadar, Gigi Hadid nu numai că ar fi prima iubită care are mai mult de 25 de ani a actorului, dar este și prima care e mamă, a relatat Daily Mail.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro