Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu bărbatul din Bacău care și-a ucis cei doi copii, după ce i-a aruncat în râu

Primele imagini cu bărbatul din Bacău care și-a ucis cei doi copii, după ce i-a aruncat în râu

GALERIE FOTO (3)

La scurt timp de la tragicul eveniment, au apărut primele imagini cu bărbatul din Bacău care și-a ucis cei doi copii, după ce i-a aruncat într-un râu. Se pare că Marian era foarte gelos, dar și că ar fi amenințat-o pe soția sa cu privire la tragedia care a cutremurat întreaga țară.

Pe rețelele de socializare se afișa numai cu soția sa. Acesta locuia în Pâncești. De altfel, tatăl care și-a ucis cei doi copii, este de negăsit. Oamenii legii îl caută zi și noapte. Iată primele imagini cu bărbatul din Pâncești care a comis oribila faptă! 

Cine e bărbatul din Bacău care și-a ucis cei doi copii, după ce i-a aruncat într-un râu

Se pare că numele bărbatului din Bacău este Adrian. Din pozele de pe rețelele de socializare, atât el, cât și soția lui se afișau fericiți. Asta, însă, nu l-a împiedicat pe bărbat să comită oribila faptă. Ar fi recurs la acest gest după o ceartă cu partenera de viață. Motivul pare unul banal, și anume gelozia. Ce a urmat după ceartă a fost devastator. Acesta și-a luat copiii și a amenințat-o pe femeie.

Ulterior, bărbatul și-a aruncat copiii nevinovați în râu. Din păcate, copilașii nu au avut nicio putere în fața tatălui orbit de gelozie și furie. Micuții au sfârșit neajutorați din mâinile celui ce trebuia să le fie alături toată viața ca un sprijin, dar și ca un exemplu. Marian este, însă, de negăsit. Toată lumea speră că acesta va fi, în cele din urmă, recunoscut de cineva, iar autoritățile vor fi alertate.

Momentan, autoritățile nu au oferit multe informații despre caz. Mama copiilor ar fi fost amenințată și în trecut de bărbat cu privire la cele ce au urmat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: