Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Bursucu în rolul de ginere! După 11 ani de burlăcie, și-a pus pirostriile

Primele imagini cu Bursucu în rolul de ginere! După 11 ani de burlăcie, și-a pus pirostriile

GALERIE FOTO (7)

Astăzi, pe data de 14 octombrie, un eveniment așteptat cu sufletul la gură are loc în lumea showbiz-ului românesc. Adrian Cristea, cunoscut sub numele de Bursucu, și Andreea, femeia care i-a dăruit o minunată fiică, se pregătesc să-și unească destinele într-o ceremonie specială. După o relație care a durat nu mai puțin de 11 ani, cei doi îndrăgostiți vor să-și jure iubirea veșnică, în fața ofițerului de stare civilă și, de asemenea, în fața lui Dumnezeu.

Ceremonia de nuntă va fi urmată, așa cum era de așteptat, de o petrecere grandioasă, care va aduce împreună numeroase celebrități din industria divertismentului. Acest moment fericit este așteptat cu nerăbdare nu doar de cei doi protagoniști, ci și de familiile, rudele și prietenii lor, precum și de mulțimea de fani ai lui Adrian Cristea, celebrul prezentator de la Kanal D.

Primele imagini cu Bursucu în rolul de mire

Pregătirile pentru nunta lor sunt în plină desfășurare, iar curând cei doi se vor uni în iubire veșnică, într-un decor de vis, cu marea ca fundal pitoresc și un paradis de flori albe în jurul lor. Fotografiile din locație arată că totul este aranjat cu o grijă deosebită, precum într-un film romantic, cu un decor alb imaculat. De la flori și scaune, până la covorul pe care îl vor călca mirii, totul emană eleganță și rafinament, cu marea albastră care se vede perfect în depărtare, dându-i locului o notă de farmec și viață.

În plus, au apărut primele imagini cu mirele, care a demonstrat că se distrează pe cinste, dansând, zâmbind și arătându-se exemplar în fața camerei. Adrian Cristea, prezentatorul de la emisiunea „Roata norocului”, a ales pentru această zi specială să poarte un costum alb-negru elegant, format din pantaloni negri și sacou alb. Culoarea albă a fost aleasă și pentru cămașa sa, consolidând astfel atmosfera de eleganță și puritate din jur.

Cum a fost organizată nunta prezentatorului de la Kanal D

Cu toate că este un eveniment plin de strălucire și glamour, surprinzător sau nu, Adrian Cristea a dezvăluit că nunta sa va fi una tradițională, dar fără tradiții. Acest lucru înseamnă că invitații vor avea parte de un meniu tradițional extrem de bogat, care va include delicioase aperitive, sarmale, friptură și pește.

Cu toate acestea, detaliul care va face diferența între nunta sa și una obișnuită este modul în care aceste preparate vor fi prezentate.Adrian Cristea dorește ca platingul să fie unul special, adăugând astfel o notă de rafinament și eleganță întregii experiențe culinare de la eveniment.

În ceea ce privește tradițiile obișnuite de nuntă, Adrian a decis să le ocolească, subliniind că niciuna dintre ele nu va fi inclusă în cadrul marii sale zile. Cu hotărâre, el a anunțat că nu se va respecta nici tradiția furatului miresei, pentru că își dorește ca Andreea, mireasa sa, să fie mereu alături de el în ziua cea mare, fără nicio întrerupere sau interferență neplăcută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: