Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu cei patru români care s-au stins în accidentul din Veneția. Plecaseră din România cu speranța că vor avea o viață mai bună

Primele imagini cu cei patru români care s-au stins în accidentul din Veneția. Plecaseră din România cu speranța că vor avea o viață mai bună

GALERIE FOTO (3) Cine este de vină pentru producerea accidentului de autocar, de pe podul din Veneția, în urma căruia 21 de turiști au murit? Ce rol au avut cerșetorii români: „Există martori care susțin că...”

Cu două zile în urmă, un accident rutier tragic a avut loc în Italia, în urma căruia 21 de oameni și-au pierdut viața, printre care și patru cetățeni români. Mircea, Mihaela și cele două fiice ale lor se aflau în autobuzul care a căzut de pe un pod în apropierea orașului Veneția. În prezent, au fost dezvăluite primele imagini cu cele patru români care și-au pierdut viața în teribilul accident.

Primele imagini cu cei patru români care s-au stins în accidentul din Veneția

Accidentul tragic din Veneția a atras atenția întregii lumi, după ce 21 de persoane au pierit, printre care se numără și patru cetățeni români. Este vorba despre o familie de români care se stabilise în Germania de mai mulți ani. Acești membri ai familiei și-au găsit sfârșitul pe loc, iar impactul accidentului a fost fatal pentru Mircea, Mihaela și cele două fiice ale lor, care, din nefericire, nu au avut nicio șansă la supraviețuire.

accident venetia
21 de oameni au murit în tragicul incident din Venetia

Cei patru români se aflau într-o vacanță la Veneția și se numărau printre membrii unui grup de turiști. Aceștia se bucurau de vizitarea obiectivelor turistice din zonă și, ulterior, au decis să continue aventura călătorind cu un autocar, fără să aibă habar de ce avea să se întâmple.

În prezent, trupurile lor neînsuflețite au ajuns la morga unui spital situat în apropierea Veneției, iar autoritățile se pregătesc pentru procesul de repatriere. Ambasada României din Roma a anunțat că va oferi asistență în această privință și va facilita eliberarea certificatelor de deces pentru cei patru. Mircea și Mihaela, originari din județele Argeș și Dâmbovița, au ales să se stabilească în Germania în speranța unei vieți mai bune. Aurora și Georgiana, cele două fiice ale lor, au pierit de asemnea în teribilul incident.

familie
O familie de români s-a stins în tragicul incident din Veneția

Ce mesaj a transmis premierul Marcel Ciolacu după accidentul din Veneția

Marcel Ciolacu a emis un comunicat în urma tragicului accident din Italia, când s-a aflat că patru cetățeni români se aflau în autocarul implicat în accident. Premierul a transmis un profund regret și a declarat că familia celor patru persoane va primi asistență pentru a facilita repatrierea lor în România, chiar dacă aceștia aveau rezidență în Germania.

„Doresc să transmit condoleanțe familiei celor patru români care și-au pierdut viața în teribilul accident de autocar de ieri din Italia. Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste fac toate demersurile necesare în vederea parcurgerii tuturor procedurilor pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite. Dumnezeu sa-i odihnească!” , a fost mesajul premierului Marcel Ciolacu.

Sursă foto Spynews.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: