Redactia.ro
Home » Homepage » Primele imagini cu Elena Udrea pe targă! Ce se observă în interiorul spitalului

Primele imagini cu Elena Udrea pe targă! Ce se observă în interiorul spitalului

GALERIE FOTO (2) Primele imagini cu Elena Udrea pe targă! Ce se observă în interiorul spitalului

Sunt primele imagini cu Elena Udrea pe targă, la spital, după ce i s-a făcut rău! Iată ce se poate observa.

Primele imagini cu Elena Udrea pe targă! Ce se observă în interiorul spitalului

Elena Udrea a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti după ce joi dimineaţă i s-a făcut rău în închisoare. S-a scris chiar că ar fi leșinat. Personalul penitenciarului unde fostul ministru e închis a chemat o ambulanţă cu medic. Echipajajul a găsit-o pe aceasta conștientă, stabilă hemodinamic, însă a decis transportul acesteia la spitalul din Ploiești, pe targă, pentru investigații suplimentare. Ea a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgente sub pază, a mai anunţat prahova-news.ro.

După trei ore petrecute la spital, ea s-a întors la penitenciar, conform sursei menționate mai sus. Udrea este încarcerată la Penitenciarul Târgșorul Nou din luna iunie a acestui an.

Mai jos, imagini din interiorul spitalui din Ploiești, când Elena Udrea se afla pe targă. Filmulețul are doar sub 30 de secunde. Se pot observa cadrele medicale care stau în preajma fostului politician, iar un polițist se află, de asemenea, pe lângă personalul medical și supraveghează deținuta care era întinsă pe targă.

Foto: Prahova News

Ce diagnostic i-au pus medicii Elenei Udrea după ce au i-au efectuat analize amănunțite

Ajunsă la spital, Elenei Udrea i-a fost efectuat un set complet de analize, printre care o tomografie craniană și una toracică pentru a exclude varianta unui accident vascular cerebral. În plus, fostului ministrul al Turismului i-au fost recoltate probe de sânge. Rezultatele au sosit, în cele din urmă. Nu a fost vorba despre nimic major, ci doar de o lipotimie cauzată de tensiunea scăzută, conform medicilor.

„Elena Udrea a avut o stare de leșin și amețeală. Și în urma acestei stări de leșin din care și-a revenit pentru că era conștientă când a venit Salvarea, personalul de la Penitenciarul Târgșor a anunțat imediat direcția medicală a ANP-ului. (…) Din datele pe care eu le am și sunt date certe, ea a fost examinată inclusiv cu computerul tomograf. Deci s-a făcut un CT cap și torace pentru a se exclude un eventual accident vascular sau un impact minor. A fost exclusă orice afecțiune de acest gen. Analizele au ieșit bine, însă medicii au ajuns la concluzia că doar tensiunea era mai scăzută, lucru care a dus la leșin”, a declarat Adina Anghelescu, potrivit postului de televiziune Antena 3 CNN.

Primele imagini cu Elena Udrea pe targă! Ce se observă în interiorul spitalului
Foto: Prahova News / Facebook (colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: