Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu fiica Andrei după ce a fost confirmată cu COVID19. Cum se simte Eva Măruță

Primele imagini cu fiica Andrei după ce a fost confirmată cu COVID19. Cum se simte Eva Măruță

GALERIE FOTO (5) Cati bani castiga Eva la cei 6 ani

Primele imagini cu fiica Andrei după ce a fost confirmată cu COVID19. În urmă cu câteva zile Andra, Cătălin și Eva Măruță au fost confirmați cu noul coronavirus. Din fericire, aceștia au anunțat că nu au simptome specifice noului virus, fiind nevoiți să stea 14 zile în izolare la domiciliu. Primele imagini cu Eva Măruță după ce a aflat că are COVID19.

Primele imagini cu fiica Andrei după ce a fost confirmată cu COVID19. Cum se simte Eva Măruță

Primele imagini cu fiica Andrei după ce a fost confirmată cu COVID19. Cătălin, Andra și Eva Măruță au fost confirmați cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul Tv, care a postat un clip video pe InstaStory. Conform acestuia, toți membrii familiei se simt foarte bine și nu au simptome specifice virusului. Singurul care a scăpat de amprenta virusului a fost David. În acest moment, Cătălin, Andra și Eva Măruță se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile. Deși a fost infectată cu coronavirus, Eva Măruță nu s-a speriat, ba mai mult, aceasta se bucură de momentele petrecute alături de părinții săi, potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare.

Cătălin Măruță și-a anunțat fanii că emisiunea sa va fi difuzată în continuare. Acesta va transmite în direct, din izolare. „Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.(…)O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, spune Cătălin Măruţă.

Vedetele care au luat contact cu Cătălin Măruță

Invitații din platoul emisiunii “La Măruță”, de la PRO TV care au luat contact cu Măruță, s-au speriat când au aflat că moderatorul tv a fost confirmat cu noul coronavirus. Printre invitații acestuia din ultimele zile se numără Daniela Gyorfi (a cărei fiică, Maria, în vârstă de 10 ani, este și reporter al emisiunii), Dana Săvuică, Giulia Nahmany, Irina Rimes și Damian Drăghici, Iulia Albu (care are o rubrica săptămânală în emisiune), Ruby și bunica ei, Raluca Podea, Adelina Pestrițu, Alexandra Ungureanu, trupa Sweet Kiss, chef Alex Cârțu.

Alexandra Ungureanu s-a speriat cel mai tare. Artista a declarat că va merge de urgență la spital să-și facă testul, de frică să nu-și îmbolnăveasca mama, deoarece Alexandra locuiește împreună cu ea. Daniela Gyorfi a declarat că a fost surprinsă când a aflat că Măruță are coronavirus, pentru că producătorii emisiunii au implementat măsuri de siguranță stricte. “Am înțeles că au fost la munte, la un masaj, la ceva. La ei, pe platou (n.r.- platoul emisiunii ‘La Măruță’ ), au niște măsuri foarte bine puse la punct, nu sunt mai mulți oameni, trebuie să porți mască, invitații vin cu 15 minute înainte”, a declarat Daniela Gyorfi. Artista a declarat că atât ea, cât și fiica sa, Maria care are o rubrică în cadrul emisiunii lui Măruță, nu au niciun simptom care să le determine să efectueze testul pentru COVID19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: