Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Gabriela Prisăcariu după naștere. Iată cum arată modelul acum

Primele imagini cu Gabriela Prisăcariu după naștere. Iată cum arată modelul acum

GALERIE FOTO (3) Primele imagini cu Gabriela Prisăcariu după naștere. Iată cum arată modelul acum

Primele imagini cu Gabriela Prisăcariu după naștere. Soția lui Dani Oțil a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar acum a postat pe rețelele de socializare primele fotografii în lenjerie intimă.

Primele imagini cu Gabriela Prisăcariu după naștere. Iată cum arată modelul acum

Soția lui Dani Oțil este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, iar cu toate acestea frumoasa blondină nu s-a îngrășat foarte tare în perioada sarcinii și a avut grijă să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

La doar câteva zile după ce a născut, Gabriela Prisăcariu a postat pe rețelele de socializare primele fotografii în lenjerie intimă. Din fotografia publicată putem observa că modelul are un corp de invidiat la doar câteva zile. Internauții au felicitat-o și au rămas șocați când au văzut cum arată frumoasa blondină.

Se poate observa din fotografie că proaspăta mămică poartă o centură modelatoare, care o ajută să revină la formele inițiale și să scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat pe tot parcursul sarcinii.

Primele imagini cu Gabriela Prisăcariu după naștere. Iată cum arată modelul acum

Gabriela Prisăcariu a postat o imagine emoționantă cu fiul său

Dani Oțil și soția sa trăiesc cea mai intensă și frumoasă perioadă din viața lor. De curând a venit pe lume primul lor copil, un băiețel. Cârcel, așa cum l-au poreclit părinții săi, este adorat de mama sa, care a postat recent o poză cu el. Gabriela Prisăcariu abia își mai poate lua privirea de la fiul său.

Pentru că are o relație specială cu fanii săi, Gabriela a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă alături de fiul său. În timp ce se afla întinsă pe canapea, iar micuțul stătea cu capul pe pieptul ei, blondina a decis să imortalizeze momentul. Soția lui Dani Oțil nu i-a arătat chipul fiului ei, punând un emoticon drăguț pe fața acestuia. Imaginea a stârnit reacții imediate din partea fanilor.

Primele imagini cu Gabriela Prisăcariu după naștere. Iată cum arată modelul acum

După ce a depășit marile emoții pe care le-a avut când s-a întâlnit prima dată cu fiul său, Dani Oțil a luat parte la altele în momentul în care a petrecut noaptea alături de bebelușul său. Având grijă să nu-i lipsească nimic fiului lor, Gabriela și Dani nu au dormit toată noaptea, fiind atenți la fiecare mișcare și sunet al celui mic.

Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți”, a scris Dani Oțil pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: