Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu a născut! Cum se simt soția și fiul lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a născut! Cum se simt soția și fiul lui Dani Oțil

GALERIE FOTO (3) Gabriela Prisăcariu a născut!

Gabriela Prisăcariu a născut! Bucurie mare în familia Oțil. Soția sa, Gabriela, a născut în această dimineață. Blondina și prezentatorul tv au devenit părinți pentru prima oară. Fotomodelul a postat și prima imagine cu fiul său!

Gabriela Prisăcariu a născut! Cum se simt soția și fiul lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a născut! Soția lui Dani Oțil a născut în această dimineață. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Soția lui Dani Oțil a postat și prima imagine cu fiul ei. Internauții au reacționat imediat la poza cu noul membru al familiei Oțil. ‘M-am topit’, au fost cuvintele cu care Gabriela Oțil și-a anunțat fanii ca a născut un băiețel. Gabriela apare pe patul de spital de la maternitate, iar în brațe îl ține pe fiul său.

Gabriela Prisacariu a nascut

Printre vedetele care au felicitat-o pe proaspăta mămică, s-au numărat Adelina Pestrițu, Diana Munteanu, Tinu Vidaicu. Evident, alături de aceștia au comentat sute de fani din mediul online. Moderatorul tv este topit după fiul său. Dani Oțil a postat și el o imagine emoționantă cu bebelușul, trimisă de soția sa. În imagine apare cel mic, în timp ce se afla la pieptul mamei sale.

Fiul lui Dani Otil

Vineri, Dani Oțil posta pe pagina sa de Instagram o imagine în care apăra alături de soția sa, pe care a descris-o în stilul său caracteristic. „Când ai chiriaș în garsonieră și încerci să-i spui delicat să se mute!”.

În urmă cu câteva zile, Dani și Gabriela au anunțat că nu au un găsit un nume pentru fiul său, dar l-au poreclit „Cârcel’ , având în vedere că pe timpul sarcinii, bebelușul i-a cam provocat cârcei mamei sale. „Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil…

Copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă ‘Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în dreptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie ‘Cârcel. Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor! Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți’, a declarat Dani Oțil în carul matinalului de la Antena 1, în urmă cu puțin timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: