Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu impactul elicopterului prăbușit în Grecia. Pilotul român a fost salvat VIDEO

Primele imagini cu impactul elicopterului prăbușit în Grecia. Pilotul român a fost salvat VIDEO

În mediul online, au apărut primele imagini cu elicopterul prăbușit în zona mării, pe plaja Plaka din Samos din Grecia. Iată cât de grav a fost impactul!

Primele imagini cu imactul elicopterului prăbușit în Grecia

Aeronova împreună cu alte forțe terestre și aeriene, mai exact, 28 de pompieri, 9 autovehicule, 4 avioane și 3 elicoptere aveau drept scop stingerea unui incendiu de vegetație. Potrivit SKAI, se presupune că incendiul a fost provocat de un stâlp de electricitate. În elicopter se afla și pilotul român care a fost găsit după căutări îndelungate de către autorități.

Pilotul român a fost salvat

În urma prăbușirii în mare a elicopterului Mi-8 închiriat, din Ucraina ( de către NATO), cele patru persoane de la bordul aeronavei au avut de suferit. Doi dintre aceștia au fost declarați morți, unul fiind cetățean din Republica Moldova, iar al doilea cetățean era grec, potrivit „Zougla.gr”.

Unul dintre membrii aeronavei a fost găsit nevătămat în jurul orei 22.00, după ce a înotat pentru a-și salva viața. Acesta a reușit să iasă singur din apă, iar singurul pilot găsit teafăr și nevătămat de către autoritățile elene a fost chiar pilotul român.

„Pilotul român al elicopterului a fost găsit teafăr şi nevătămat de gărzile de coastă elene în largul Samos şi transferat la spitalul de pe insulă”, a declarat pentru AFP o responsabilă a gărzilor de coastă, relatează Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: