Redactia.ro
Home » Tehnologie » Primele imagini cu noua interfață Android 12. FOTO

Primele imagini cu noua interfață Android 12. FOTO

GALERIE FOTO (5) Android 12

Sistemul de operare Android este cel mai folosit la acest moment, el fiind și unul dintre cele mai simple, spre deosebire, de exemplu, de iOS. Iată ce noutăți aduce lansarea Android 12.

Modificări pentru Android 12. Ce schimbări apar

Vor fi mai multe modificări substanțiale în ceea ce privește noul sistem de operare de la Google. Una dintre cele mai imporante este cea referitoare la notificări, care se pare că se vor schimba, odată cu lansarea Android 12. Astfel, transparența este deja de domeniu uitării, pentru că de acum aceasta a fost înlocuită cu un fundal de o culoare gri deschis. Felul în care arată iconițele de aplicații se schimbă și el puțin, căci de acum formele sunt mai rotunjite.

Numărul de aplicații din Setări Rapide a fost scurtat, de la șase, la patru ce sunt disponibile acum, acestea mărindu-se și în dimensiune.

Și felul în care apăreau data și ceasul se schimbă, pentru că acestea își iau locul una alteia, după cum arată fotografia de mai jos.

Ce schimbări aduce noul sistem de operare de la Android

Totodată, noul sistem de operare Android 12 aduce și câteva modificări, sau mai bine zis îmbunătăți în ceea ce privește intimitatea. Astfel, este posibil ca de fiecare dată când folosești camera sau microfonul. Aparent Google testează această funcție deja de doi ani, iar aceasta va fi în sfârșit disponibilă pe Android 12, după cum arată datele specialiștilor.

Tot în ceea ce privește intimitatea, sunt adăugate noi opțiuni pentru cameră și microfon și utilizarea acestora, dar și pentru activarea sau dezactivarea locației.

Un alt lucru foarte interesant în ceea ce privește Android 12 este că Google dorește să facă widget-uri pentru conversații, care să fie neapărat pe toate dispozitivele Android 12.

Acestea vor oferi acces la „Comenzi rapide pentru persoane” care conțin un avatar, nume, detalii despre notificări și informații despre stare, toate setate în PeopleManager.

Totuși, aceste modificări nu vor fi neapărat disponibile exact în acest fel, pentru că producătorii de smartphone pot alege ce anume vor folosi. Spre exemplu, Samsung, Xiaomi sau Huawei folosesc interfețe proprietare, așa că nu trebuie să ne așteaptăm la aceste diferențe cosmetice anunțate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: