Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu prăbușirea avionului pilotat de Dan Petrescu. Rămâi încremenit

Primele imagini cu prăbușirea avionului pilotat de Dan Petrescu. Rămâi încremenit

Tragicul accident aviatic din Italia, la bordul căruia de afla miliardarul român Dan Petrescu face înconjurul lumii. La aproape o săptămâna de la incident au apărut primele imagini cu prăbușirea aeronavei. Rămâi înmărmurit când vezi cum se prăbușește.

Primele imagini cu prăbușirea avionului

În presa italiana a apărut un videoclip surprins de o camera video de pe bordul unei mașini. În imagini se observa cum un avion pare sa coboare din cer și apoi se prăbușește brusc, urmând o explozie gigantică în locul prăbușirii. Accidentul petrecut la Milano este o adevarata tragedie în care 8 persoane și-au pierdut viața. La bordul aeronavei se afla miliardarul român Dan Petrescu alături de familie și fini.


Ce s-a întâmplat de fapt în cazul avionului prăbușit

Avionul prăbușit înregistrat în România, a fost cumpărat în 2015 de Dan Petrescu împreună cu Vova Cohn, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo București. După decolare, aeronava a făcut un prim viraj la dreapta și apoi un al doilea viraj la dreapta. Nu este clar când sa întâmplat ceva cu motorul.După decolare, aeronava a făcut un prim viraj la dreapta și apoi un al doilea viraj la dreapta. Nu este clar când sa întâmplat ceva cu motorul. S-a prăbușit ca și cum motorul ar fi încetat să funcționeze și s-a prăbușit nu departe de pista din care a pornit.

S-a prăbușit ca și cum motorul ar fi încetat să funcționeze și s-a prăbușit nu departe de pista din care a pornit. Pentru a citi urmele preliminare, s-ar părea că ceva neașteptat s-a întâmplat la bord cu șaisprezece secunde înainte de impact: avionul a început să piardă altitudine, coborând la 25 de metri pe secundă. În același timp, totuși – reiese clar din viteza înregistrată – pilotul pare să fi încercat cu orice preț să revină, deoarece cu șapte secunde înainte de prăbușire avionul înregistrează cea mai mare viteză: 198 mile pe oră, puțin sub 319 kilometri pe ora, relatează o publicație din Italia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: