Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu presupusa amanta a lui Reghe, însărcinată! Cum a fost surprinsă aceasta

Primele imagini cu presupusa amanta a lui Reghe, însărcinată! Cum a fost surprinsă aceasta

GALERIE FOTO (6) Primele imagini cu presupusa amanta a lui Reghe, însărcinată!

Primele imagini cu presupusa amanta a lui Reghe, însărcinată! După ce în presă s-a scris că presupusa amantă a lui Reghecampf ar fi însărcinată, aceasta a fost surprinsă în timp ce se relaxa la o cafenea din Capitală. Cum arată tânăra de 29 de ani?

Primele imagini cu presupusa amanta a lui Reghe, însărcinată! Cum a fost surprinsă aceasta

Primele imagini cu presupusa amanta a lui Reghe, însărcinată! Căsnicia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf pare că a ajuns la final. Antrenorul de la CS U Craiova a declarat pentru un site de știri mondene că a depus actele de divorț, ceea ce înseamnă că cei doi se despart.

Mai mult, au apărut informații conform cărora presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, ar fi însărcinată în câteva luni. Recent, paparazzi Cancan.ro au surprins primele imagini cu aceasta, după ce s-a zvonit că ar gravidă. Aceasta se afla la o cafenea, după care s-a retras către mașina sa de lux. Tânăra este extrem de modestă, având în vedere că nu s-a machiat și a preferat să-și strângă părul într-o coadă lejeră. De asemenea, tânăra a fost fotografiată în timp ce mergea cu mâna pe burtă, precum o femeie însărcinată.

Potrivit sursei de mai sus, presupusa amantă a lui Reghe ar fi însărcinată în 9 săptămâni, are 29 de ani și este directoarea unei companii de afaceri pe relația dintre România cu China. De asemenea, se pare că tânăra este licențiată în management, iar facultatea a făcut-o în Dubai, după care s-a transferat în România. Mai mult, are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

ea este presupusa amanta a lui Reghe
Primele imagini cu presupusa amanta a lui Reghe, insarcinata
primele imagini cu presupusa iubita a lui Reghe
Presupusa amanta a lui Reghe
Corina Cauciuc, presupusa amanta a lui Reghe

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan

Reghe și Anamaria Prodan sunt împreună de 15 ani, iar în urmă cu câteva luni și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu. Șocant este faptul că ulterior au apărut zvonuri referitoare la un presupus divorț. Întrebată de nenumărate ori despre acest subiect, sexy impresara a negat faptul că ar divorța de Laurențiu Reghecampf. La începutul acestei săptămâni, Reghe ar fi declarat pentru aceeași sursă că a depus actele de divorț. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile, mărturisind că își dorește ca toate lucrurile să se rezolve în liniște. ”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, ar fi spus Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: