Redactia.ro
Home » Monden » Scandal uriaș în familia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au sunat, pe rând, la Poliție

Scandal uriaș în familia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au sunat, pe rând, la Poliție

GALERIE FOTO (2)

Scandal uriaș în familia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf. După ce în urmă cu o zi a fost anunțat divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, a ieșit la iveală noi informații șocante. Cei doi soți ar fi sunat la 112, în urmă cu aproximativ o săptămână, iar un echipaj de poliție a ajuns la vila lor din Snagov.

Scandal uriaș în familia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au sunat, pe rând, la Poliție

Scandal uriaș în familia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf. În urmă cu o zi, un anunț avea să șocheze întreg showbiz-ul românesc. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de relație. Contactat de mai multe site-uri de presă, Reghe a confirmat că informația este adevărată și că se desparte de soția sa. Potrivit Cancan.ro, între cei doi ar exista o tensiune extrem de mare, având în vedere că în urmă cu aproximativ o săptămână Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au sunat, pe rând, la 112. La scurt timp, un echipaj de poliție a ajuns la vila lor din Snagov. Conform sursei de mai sus, Reghe a fost primul care a alertat autoritățile, spunând că soția sa este extrem de agitată și că are de gând să se urce la volanul masinii și să-și facă rău. Câteva minute mai târziu, Anamaria a apelat la 112 pentru a cere ajutor, spunând că este sechestrată de Reghe.

Un echipaj de poliție a ajuns la casa celor doi din Snagov, dar și o ambulanță. Se pare că impresara era agitată și incoerentă, iar medicul a vrut să o consulte, dar Ana a refuzat. Într-un final, tensiunile dintre cei doi s-au calmat și niciunul dintre ei nu a dorit să facă reclamație. Se zvonește că scandalul ar fi pornit de la gelozia Anamariei Prodan, care i-ar fi reproșat soțului său că ar avea o iubită, căreia i-ar fi construit o casă.

Reghecampf a recunoscut divorțul

Contactat de jurnaliști pentru a i se oferi drept la replică, Laurențiu Reghecampf a declarat, spre surprindere tuturor, că divorțează de soția sa. “Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a fost declarația lui Reghe pentru Fanatik.

Anamaria Prodan si Reghe

Zvonurile despre divorțul dintre cei doi au apărut în urmă cu o perioadă lungă de timp, dar de fiecare dată impresara a negat, menționând ea si sotul ei că se iubesc foarte mult. Anamaria Prodan a oferit și ea o declarație, după ce Reghe a făcut anunțul. Impresara susține că îl iubește mult pe soțul ei și că familia lor este mai unită ca niciodată. ”Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii. Noi suntem un cuplu unic în lume. manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice. Eu, Anamaria Prodan nu divortez, e ok? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce îl puteți întreba”, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: