Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan pune capăt zvonurilor despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: ”Nu este adevărat”

Anamaria Prodan pune capăt zvonurilor despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: ”Nu este adevărat”

După ce s-a scris că divorțează de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a negat. Impresara de fotbal a spus că s-a plictisit de acest subiect. Pentru ca totul să fie cât mai clar, a intervenit și fiul celor doi, Reghe Junior.

Anamaria Prodan pune capăt zvonurilor despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: ”Nu este adevărat”

Anamaria Prodan și Larențiu Reghecampf nu divorțează așa cum s-a crezut. Impresara de fotbal a precizat că soțul ei a făcut o glumă, atunci când a confirmat divorțul și că ea s-a plictisit de acest subiect. Potrivit playsport.ro, Anamaria Prodan a luat și masa astăzi cu Larențiu Reghecampf.

”Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlaySport.ro.

După cele spuse de mama lui, a intervenit și Reghe Junior care a precizat că nu înțelege de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții.”

”Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a spus și Reghe Junior.

Ce a declarat Lareunțiu Reghecampf, mai exact, despre divorțul de Anamaria Prodan

Anterior declarației soției lui, Laurențiu a spus, în glumă se pare, că sunt adevărate zvonurile despre divorțul de impresară.

”Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Zvonurile despre divorț au circulat după ce pe 1 iunie, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reunit jurămintele. ”5 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, scria Anamaria Prodan pe Instagram, pe 1 iunie 2021.

Imagini de colecție cu Anamaria Prodan și Reghe! Ce s-a întâmplat când și-au reînnoit jurămintele: ”Destin de împărăteasă!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: