Redactia.ro
Home » Monden » Bomba zilei care aruncă în aer lumea mondenă! Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf

Bomba zilei care aruncă în aer lumea mondenă! Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf

Știrea momentului este legată de celebrul cuplu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp. La nici o lună de la reînnoirea jurămintelor, conform surselor cei doi urmează să divorțeze.

Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf

Bomba zilei cum că Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf a aruncat în aer presa mondenă. Conform spynews.ro, există informații exclusive pe surse cum că Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf. După 15 ani de mariaj, povestea lor de dragoste pare să fi ajuns la final. Nu este pentru rpima oară când această informație se scurge în presă, dar mereu impresara a negat orice zvon în privința divorțului.

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

” Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele acum două săptămâni

Acum două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf păreau un cuplu perfect și fericit. Evenimentul a fost în atenția presei rapid după ce Anamaria Prodan a făcut publice imagini de la starea civilă.

15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!„, a fost mesajul publicat de Anamaria Prodan în urmă cu două săptămâni.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în Las Vegas

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au unit destinele în data de 14 iunie a anului 2008, în Las Vegas, iar pe data de 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: