Redactia.ro
Home » Homepage » Primele imagini cu Prințesa de Wales și copiii ei, ajunși la Westminster Abbey. Accesoriul purtat de Prințesa Charlotte pentru întâia oară

Primele imagini cu Prințesa de Wales și copiii ei, ajunși la Westminster Abbey. Accesoriul purtat de Prințesa Charlotte pentru întâia oară

GALERIE FOTO (8) Printii de Wales si copiii lor, la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a

Rând pe rând, membrii familiei regale britanice au sosit și ei astăzi la Westminster Abbey, pentru slujba de la ora 13.00. Iată cum au fost surprinși Prințesa de Wales, dar și soțul acesteia, și copiii lor, Prințesa Charlotte și Prințul George. Fetița a purtat un accesoriu pentru prima dată. Mezinul familiei, Prințul Louis, rămâne acasă.

Primele imagini cu Prințesa de Wales și copiii ei, ajunși la Westminster Abbey. Accesoriul purtat de Prințesa Charlotte pentru întâia oară

Prințesa Charlotte, singura fiică a Prinților de Wales, a purtat un accesoriu aparte în această zi. Este pentru prima dată când este văzută cu o pălărie. De asemenea, Charlotte poarta o potcoava, simbol pentru dragostea Reginei Elisabeta fata de cai. De altfel, brosa i-a fost daruita chiar de catre suverana.

În mașină, mai în spate, era și fratele ei mai mare, Prințul George. Presa internațională a relatat inclusiv despre culorile ținutelor copiiilor regali. Prințesa Charlotte poartă negru, în timp ce fratele ei mai mare, Prințul George, poartă bleumarin, cea mai închisă nuanță de albastru, sobră și elegantă, care aproape că se confundă cu negru. Nu este greșit. Eticheta prevede că purtarea culorilor închise la o înmormântare, inclusiv a albastrului navy, este considerată de asemenea un semn de respect pentru persoana decedată.

Foto: Daily Mail
Printii de Wales si copiii lor, la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a
Foto: Getty Images
Foto: Justin Goff / GoffPhotos.com
Foto: Stephen Lock / i-Images
Foto: Getty Images

Prințesa de Wales a purtat de asemenea o pălărie, la o ținută complet neagră, și un superb colier la gât din colecția personală a Reginei Elisabeta a II-a, aducându-i astfel un tribut acesteia.

Foto: Daily Mail

Foto: Digi24

Familia regală a sosit să își ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a, la funeraliile sale de stat, alături de 2.000 de personalități și de aproximativ două milioane de oameni care s-au adunat în centrul Londrei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: