Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Ramona Gabor și iubitul ei. Cine este noul partener al vedetei

Primele imagini cu Ramona Gabor și iubitul ei. Cine este noul partener al vedetei

GALERIE FOTO (3) Primele imagini cu Ramona Gabor și iubitul ei.

Primele imagini cu Ramona Gabor și iubitul ei. Sora Monicăi Gabor iubește din nou! Ramona preferă să-și țină noul partener departe de ochii curioșilor, dar cei doi au fost surprinși în cadrul unui eveniment. Cum arată și cine este noul iubit al vedetei?

Primele imagini cu Ramona Gabor și iubitul ei. Cine este noul partener al vedetei

Primele imagini cu Ramona Gabor și iubitul ei. La fel ca sora ei, Ramona Gabor a ales să plece din România și să își construiască un viitor promițător. Aceasta s-a mutat în Dubai, unde are propria afacere. Mai exact, sora Monicăi Gabor și-a lansat un prafum, care se bucură de succes. Ramona a fost întotdeauna discretă cu viața sa sentimentală, ținându-i departe de ochii publicului larg pe foștii ei parteneri. Recent, aceasta a fost surprinsă alături de noul ei iubit, iar imaginile au fost făcute publice de Antena Stars.

Fotomodelul apare în compania unui bărbat arab în mai multe imagini publicate de alte persoane pe rețelele de socializare. Conform sursei citată, iubitul Ramonei Gabor este un milionar arab care stă mai mereu în umbra vedetei. Acesta este alături de aceasta la toate evenimentele importante, iar la cea mai recentă petrecere la care au participat, cei doi și-au asortat ținutele. ”O viață privată este o viață fericită. Am mai spus-o și o repet: Nu voi posta niciodată un bărbat până nu devine soțul meu sau poate nici atunci. Am învățat că este atât de frumos să fii iubit și să iubești fără ca oamenii să îți judece relația.”, scria Ramona Gabor pe Instagram, în luna februarie a acestui an.

Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai

Ramona Gabor se bucură de un succes imens cu afacerea sa. Vedeta a vorbit despre parfumurile lansate și s-a declarat mândră de realizârile sale. ”Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro”, spunea Ramona.

Sora Monicăi Gabor a investit 7.500 de dolari în cursuri de gemologie, pentru că și-a dorit să fie expertă în diamante. „Am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a declarat Ramona Gabor acum ceva vreme. Ramona și Monica Gabor au o relație apropiată, iar în prezent, fosta soție a lui Irinel Columbeanu locuiește la sora ei, în Dubai. De asemenea, în presă se zvonește că șatena s-ar fi despărțit de soțul ei, milionarul chinez, Mr. Pink.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: