Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Gabor, probleme de sănătate. Ce i s-a întâmplat divei din Dubai

Ramona Gabor, probleme de sănătate. Ce i s-a întâmplat divei din Dubai

GALERIE FOTO (2) Ramona Gabor

Ramona Gabor a avut probleme de sănătate cu o zi înainte de a împlini vârsta de 31 de ani. Diva din Dubai a mărturisit totul pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu sora Monicăi Gabor.

Ramona Gabor, probleme de sănătate

Ramona Gabor a avut probleme de sănătate cu o zi înainte de a împlini 31 de ani, pe 16 ianuarie. Focoasa brunetă a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că din acest motiv a lipsit, în ultimele zile, din mediul online. Nu a precizat, însă, și cauza din care s-a simțit rău, informează Spynews.

De altfel, diva din Dubai a cerut și un sfat urmăritorilor de pe Instagram, anume, dacă merită să-și sărbătorească ziua de naștere, ca în anii anteriori, având în vedere că se simte cam slăbită.

”Am lipsit de pe social-media în ultimele zile pentru că m-am simțit foarte rău. Dar acum sunt mai bine și mă bucur pentru că urmează ziua mea, dar pentru că m-am simțit rău nu am plănuit nimic, nicăieri, cu nimeni, pentru aniversarea mea. Oare ar trebui să fac ceva anul acesta de ziua mea sau nu, având în vedere că încă mă simt slăbită? ” este întrebarea pe care sora Monicăi Gabor le-a adresat-o urmăritorilor ei de pe Instagram, pentru a-i veni în ajutor. Imediat după acest mesaj, Ramona Gabor s-a pozat în restaurante scumpe din Dubai, cu buchete imense de flori, primite cadou de la prieteni.

Cum este viața din Dubai a Ramonei Gabor

La cei 31 de ani, Ramona Gabor duce o viață la care mulți ar visa. Se află de 10 ani stabilită acolo și și-a lansat chiar și propria colecție de parfumuri.

”Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, brenduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum  vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult. Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine”, a spus Ramona Gabor într-un interviu pentru Click.ro.

De altfel, Ramona Gabor se simte împlinită în Dubai. Acolo are aproape tot ce îi trebuie, îi lipsește doar o familie, pentru care a mărturisit că nu este pregătită, încă.

”Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a explicat Ramona Gabor.

Cum reușește Ramona Gabor să aibă o siluetă de invidiat

De asemenea, Ramona Gabor a detaliat și cum reușește să se mențină în formă: mișcare și yoga.

”Să fiu sinceră, cred că sunt foarte binecuvântată cu gene bune, pentru că mănânc absolut orice, oricând îmi doresc, chiar şi deserturi. Fac yoga de foarte multe ori, mă duc câteodată la sală, îmi place să alerg pe plajă,  îmi place să ies la plimbări, să merg foarte mult, înot, nu îmi place să stau degeaba, în fiecare zi trebuie să fac mişcare„, a mai detaliat Ramona Gabor pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: