Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu suspecții principali ai crimei din București. Anamaria a fost ucisă și ascunsă într-o canapea. Mama ei a fost reținută în Spania, iubitul acesteia e căutat în continuare

Primele imagini cu suspecții principali ai crimei din București. Anamaria a fost ucisă și ascunsă într-o canapea. Mama ei a fost reținută în Spania, iubitul acesteia e căutat în continuare

GALERIE FOTO (5) Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Iată imagini cu suspecții principali ai crimei din București. Anamaria, o fată de doar 12 ani, a fost ucisă, băgată într-un sac din plastic și ascunsă într-o canapea, în sectorul 4 al Bucureștiului. Mama ei a fost reținută în Spania, iubitul acesteia e căutat în continuare.

Primele imagini cu suspecții principali ai crimei din București. Anamaria a fost ucisă și ascunsă într-o canapea. Mama ei a fost reținută în Spania, iubitul acesteia e căutat în continuare

Cadavrul fetei de 12 ani a fost găsit în lada patului într-un apartament din Sectorul 4 al Bucureștiului. Anamaria fusese dată dispărută cu o lună în urmă de către tatăl ei biologic. La fel și mama fetei.

Aseară, mama fetei s-ar fi predat, în Spania, iar polițiștii au reținut-o pentru audieri. Și concubinei femeii este căutat, de asemenea, pentru a fi interogat. Trebuie aflat ce anume s-a întâmplat, concret, în acest caz de crimă și cine este vinovat. Momentan, mama și iubitul acesteia sunt principalii suspecți, dar rămâne de văzut dacă și ce dovezi vor găsi polițiștii împotriva acestora.

Foto: colaj Fanatik

Mama fetiței și concubinul acesteia ar fi părăsit țara încă din aprilie anul acesta. Încă nu se cunosc informații oficiale despre iubitul femeii. Există date care spun că bărbatul ar fi recidivist, el având un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, potrivit Fanatik.

Femeia stătea cu chirie în România împreună cu partenerul său și cu fata de 12 ani, în acel apartament închiriat din Sectorul 4 al Capitalei în care a fost găsit cadavrul. Totodată, informații recente din anchetă mai arată că fetița de 12 ani ar fi murit strangulată.

Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea
Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: