Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini de la accidentul din Teleorman. Autobuzul arde ca o torță, iar pompierii fac eforturi supraomenești pentru a-l stinge | VIDEO

Primele imagini de la accidentul din Teleorman. Autobuzul arde ca o torță, iar pompierii fac eforturi supraomenești pentru a-l stinge | VIDEO

Un accident teribil a avut loc în această dimineață în Teleorman, unde un TIR, un autobuz și un microbuz ș-au ciocnit. Pompierii au fost nevoiți să intervină de urgență, deoarece un incendiu uriaș a fost stârnit.

Au apărut primele imagini în care pompierii fac tot posibilul pentru a stinge focul care a mistuit deja unul dintre autovehicule. Din fericire, nu există persoane decedate, ci doar trei victime care au avut nevoie de îngrijiri medicale până în acest moment.

Primele imagini cu incendiul provocat de accidentul din Teleorman

Autoritățile din Teleorman sunt în alertă în acest moment, după ce Planul Roșu de Intervenție a fost activat. Pompierii au intervenit în forță, ajutați fiind de colegii lor din București și din Giurgiu. După primele informații, unul dintre autovehicule a fost înghițit de flăcări.

Imaginile surprinse în apropiere de locul în care a avut loc accidentul vorbesc de la sine. În spate se vede o coadă uriașă de TIR-uri, mașini și ambulanțe care nu mai pot înainta. Traficul a fost oprit până în momentul în care pompierii vor lichida incendiul, vor elibera drumul și vor da undă verde circulației.

Intervenție în forță de la prima oră a dimineții

Din momentul în care s-a dat alarma, la fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ. Până în prezent s-a descoperit că incendiul a acaparat toate trei autovehiculele, iar victimele au suferit traumatisme care nu le pun viața în pericol.

”Teleorman – accident rutier în care au fost implicate două autocare și un TIR, între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD. De asemenea, de la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 ambulanță SMURD cu medic și 1 autospecială pentru transport victime multiple.

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD. Misiunea este în dinamică”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Dragomir Gelu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: