Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea

Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea

GALERIE FOTO (5)

Așteptarea a luat sfârșit, iar Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, și-au botezat astăzi micuța. Haideți să vedem, așadar, primele imagini de la botezul Elenei Udrea!
De la întoarcerea din Costa Rica, Elena Udrea a trăit discret, în spatele ușilor închise, refuzând să acorde vreun interviu presei autohtone. Astăzi, însă, a fost sărbătoare mare în familia ei, iar camerele și-au reîndreptat blitzul asupra ei.

Eva Maria, botezată la Mănăstirea Cașin

Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea. Mândră, Elena Udrea a prezentat-o pe micuța Eva Maria, pe treptele Mănăstirii Cașin, acolo unde a fost botezată. Dezinvoltă, micuța a gângurit și s-a bucurat de atenția tuturor celor din jur.

Pentru această ocazie, Elena Udrea a ales să poarte un outfit all-white, extrem de elegant. Ea a mizat pe puterea unei ținute care prezenta dantelă transparentă în partea de sus, și o fustă creion în partea de jos, și nu a dat greș! Toate privirile au fost ațintite asupra fostului ministrul al Turismului din România!

Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea. Decor ca din povești

Elena Udrea s-a ocupat îndeaproape de toate detaliile acestui botez. Ea a ales Mănăstirea Cașin drept locația în care fiica sa să devină creștină. Cei care au luat parte la acest eveniment important din viața cuplului s-au putut bucura și de aranjamente deosebite, toate în nonculoarea alb.

„E cel mai important moment din viaţa mea după cel în care am născut-o fix acum un an, la ora 2 după-amiaza, ora României, de asta am şi stat acasă, ca să aşteptăm momentul când se deschid cerurile pentru ea şi acum să sperăm că la slujbă totul va fi bine pentru ea, nu se va speria, pentru că e destul de mare, nu ştiu dacă acceptă să intre în cristelniţă, o să vedem”, a spus Elena Udrea.

Cine au fost nașii de botez ai micuței

Deși de-a lungul acestor luni s-a vehiculat că nașii Evei vor fi Maria și Traian Băsescu, grație prieteniei de lungă durată între ei, această informație nu s-a adeverit. Cei care au botezat-o pe micuța Eva Maria au fost niște prieteni vechi de familie ai cuplului Elena Udrea – Adrian Alexandrov. Însă, și criticul de modă Dana Budeanu este naș al micuței.

Citește și Zi importantă pentru Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului își va boteza astăzi fetița

foto: Spynews

Loading...