Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini de la cununia civilă a lui George Simion. Cât de frumoasă este Ilinca

Primele imagini de la cununia civilă a lui George Simion. Cât de frumoasă este Ilinca

GALERIE FOTO (14)

Iată primele imagini de la cununia civilă a lui George Simion cu Ilinca din județul Vâlcea. Tânăra care tocmai i-a devenit soție, cu acte în regulă, a atras toate privirile. Simplitatea ei și naturalețea au ieșit în evidență. Pe de altă parte, liderul AUR a îmbrăcat straie populare.

Primele imagini de la cununia civilă a lui George Simion. Cât de frumoasă este Ilinca

E ziua când au spus „da” în primărie, dar mai ales, ziua când au spus „da” pentru o viață împreună. Mâine, la ora 12:00, ei vor merge și la biserică. De altfel, George Simion a spus că mai importantă este „relația pe care ei o au cu Divinitatea”, așa că binecuvântarea dată de preot contează mai mult pentru ei.

„Ești pregătită să porți numele de Simion?”, a întrebat-o un reporter pe Ilinca.

Desigur”, a spus aceasta, care s-a arătat foarte bucuroasă de clipele pe care le trăiește.

Te vezi prima doamnă a României?”, a mai întrebat-o un jurnalist.

Eiii…”, a spus Ilinca Simion zâmbind.

Ilinca, cea care i-a devenit soție liderului AUR, a ales o ținută simplă în această zi, din câte se observă în primele imagini apărute în presă cu ei. Tânăra a îmbrăcat o rochie albă, midi, cu mâneci bufante și crăpătură pe picior. Părul, ondulat, și l-a lăsat desprins, să îi cadă pe umeri, iar machiajul a fost destul de natural. George Simion, pe de altă parte, a îmbrăcat un costum de culoare închisă și o cămașă albă, fără cravată sau papion.

Sursa: RTV
Foto: RTV
Foto: captură RTV
Foto: captură RTV
George Simion cununie civila
Foto: Antena3

Cununia civilă a celor doi îndrăgostiți a început astăzi la ora 16:00, la Primăria din localitatea Măciuca, județul Vâlcea, însă presa nu a avut acces. Abia au putut fi surprinse câteva cadre. Dan Diaconescu a fost și el prezent alături de ei în calitate de martor.

Tot de astăzi va începe și marea petrecere, la care vor lua parte în jur de 10.000 de invitați – oameni din toată țara. Pentru acest eveniment, au fost mobilizate sute de forțe de ordine pentru a preîntâmpina orice fel de incident, dar şi ambulanţe pentru eventualitatea în care unui invitat i se face rău, a scris Gândul. Dintr-un ceaun imens, de două tone, aceștia vor servi tocana de vânat, făcută cu legume pentru care George Simion a plătit mai bine de 7.000 de lei. Ca timp, preparatul gustos o să necesite aproape o jumătate de zi.

„Întâi facem o marinadă din vin roșu, ulei de măsline și condimente în care lăsăm carnea, aproape jumătate de tonă, câteva ore. Apoi, punem în ceaun legumele, adică ardei gras, ceapă și ardei iute, adăugăm carnea și umplem ceaunul cu vin. Opt ore durează să se facă, dar va fi o minunăție”, a spus maestrul bucătar, cel care se va ocupa de tocană, în exlusivitate pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: