Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini de la petrecerea fastuoasă a fetiței Adelinei Pestrițu. Ce tort imens a avut micuța Zeny

Primele imagini de la petrecerea fastuoasă a fetiței Adelinei Pestrițu. Ce tort imens a avut micuța Zeny

GALERIE FOTO (9)

Adelina Pestrițu a postat primele imagini de la petrecerea fastuoasă, dată cu ocazia zilei de naștere a fetiței ei. Zeny a împlinit 4 ani și a avut parte de o zi de naștere exact ca-n filme! Vedeta a avut grijă ca totul să fie ca la carte și să nu le lipsească nimic invitaților.

Primele imagini de la petrecerea fastuoasă a fetiței Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu și Virgil, soțul ei, au organizat o petrecere ca-n filme pentru fetița lor, Zenaida, care a împlinit 4 ani. Distracția a fost pe cinste și a avut loc la piscină, într-o locație de lux și decorată cu bun gust. Invitații au fost pe măsura petrecerii, iar distracția până târziu în noapte. Totul a fost decorat cu bun gust, iar numele micuței Zeny s-a regăsit până și pe farfurii sau pe sticlele cu apă. Adelina Pestrițu i-a organizat fetiței ei o zi de naștere ca la carte. Tortul a fost unul imens, pe care a fost inscripționat numele fetiței.

Totuși, micuța Zeny nu s-a regăsit printre pozele și filmările postate de vedetă. Asta pentru că, acum ceva vreme, Adelina Pestrițu susținea că nu va mai posta nimic legat de fetița ei, din cauza comentariilor negative pe care aceasta ar putea să le primească în mediul online. Așadar, fosta prezentatoare TV nu a mai publicat vreo poză sau filmare cu Zenaida, de multă vreme. Internauții nu au înțeles de ce vedeta a luat o asemenea decizie, așa că i-au transmis multe mesaje pe internet.

Comentariile internauților

Există persoane în mediul online, care nu au înțeles de ce Adelina Pestrițu a luat o astfel de hotărâre în privința pozelor și filmărilor cu Zenaida. Așadar, după ce influencerița a publicat pe Facebook și Instagram multe imagini de petrecerea fetiței, internauții s-au întrebat de ce nu apar poze și cu ea.

Sunt singura care crede ca e ceva exagerat pentru un copilas de 4 anisori!??/ Unde e Zeny?/ LA MULȚI ANI! Zeny unde-i? Nu a venit la ziua ei?/ Si totusi , unde -i Zeni? La multi ani/ Pai e ziua ei și va pozați voi ? La mulți ani să vă trăiască!/ Zici ca ai făcut botez, la mulți ani!/ Ce bine a ieșit micuța…in nicio poza/ E ziua ei si pui numai poze cu tine :)) La multi ani sanatosi! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!”, sunt doar câteva comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: