Redactia.ro
Home » Monden » Primele mărturisiri făcute de Nicoleta Luciu despre divorțul de Zsolt Csergo. Vedeta a spus clar

Primele mărturisiri făcute de Nicoleta Luciu despre divorțul de Zsolt Csergo. Vedeta a spus clar

Primele mărturisiri făcute de Nicoleta Luciu despre divorțul de Zsolt Csergo

De azi-dimineață toată presa vuiește despre un divorț iminent între Nicoleta Luciu și tatăl celor 4 copii ai ei, Zsolt Csergo. Ei bine, contactă de jurnaliștii de la Fanatik, vedeta a făcut primele mărturisiri în legătură cu acest subiect și nu lasă loc de alte interpretări. Divorțează sau nu?

Nicoleta Luciu, primele declarații despre divorț

Presa de scandal a relatat astăzi despre destrămarea unui nou cuplu din showbizul românesc, respectiv cel format dintre Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo. Sursa? Niște apropiați de-ai cuplului care au povestit că cei doi sunt pe pragul de a pune punct mariajului lor de aproape 10 ani. Și deși motivul nu e cunoscut, aceștia dau asigurări că relația celor doi este șubredă, iar un divorț este iminent. Dar ce spune Nicoleta Luciu?

Ei bine, contactată de jurnaliștii de la Fanatik, vedeta a dat o declarație scurtă și concisă, care nu lasă deloc loc de alte interpretări. „Nu divorțez”, a fost ceea ce Nicoleta Luciu a răspuns la întrebarea jurnaliștilor dacă zvonurile apărute în presă au vreun sâmbure de adevăr. Așadar, aceasta neagă un eventual divorț, deși refuză să facă alte declarații pe marginea acestui subiect.

Și Zsolt Csergo infirmă afirmația

Și soțul Nicoletei Luciu a avut aceeași poziție ca a soției sale. „Nu e adevărat! Unde a aparut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!”, a declarat omul de afaceri Zsolt Csergo, în exclusivitate pentru Click!.

Mariajul lor a fost la un pas să se destrame în trecut

Mariajul lor nu este la prima încercare. Ne amintim că, în trecut, s-a mai pus problema unui divorț între Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, atunci când acesta din urmă i-a fost infidel. Prins în fapt, Zsolt n-a avut încotro decât să-și recunoască fapta, iar atunci Nicoleta a ales să-l ierte, punând familia mai presus de orice.

Chiar aceasta a fost explicația dată de vedetă atunci când a fost întrebată de ce l-a iertat pe soțul ei. „Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu. Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost!”, mărturisea Nicoleta Luciu în anul 2013.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: