Redactia.ro
Home » Monden » Primele nume de la Survivor. Cine se află în tabăra Faimoșilor?

Primele nume de la Survivor. Cine se află în tabăra Faimoșilor?

GALERIE FOTO (4) Survivor

Primele nume de la Survivor. Surpriză neașteptată pentru telespectatorii emisiunii Survivor. După ce realizatorii show-ului au anunțat că PRO TV-ul a luat în primire proiectul, acum au început să apară și primele nume de concurenți care ar putea participa în echipa Faimoșilor. Marian Drăgulescu și Otilia Bilionera vă sună cunoscut?

Primele nume de la Survivor. Cine se află în tabăra Faimoșilor?

Primele nume de la Survivor. Reality show-ul care a cucerit publicul din întraga lume va reveni pe micile ecrane. De această dată, Survivor va putea fi urmărit la PRO Tv, spre surprinderea tuturor. Trustul a anunțat colaborarea cu Acun Media, compania care produce formatul pentru mai multe țări, printre care Turcia, Grecia și Mexic.

În curând, telespectatorii români vor avea oportunitatea de a urmări, din nou, agitația și nerăbdarea concursului. Iată că deja au apărut și primele nume de concurenți care ar putea participa în echipa faimoșilor. În presă se vehiculează nume sone precum Adrian Nartea,actorul principal din serialul „Vlad”, Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu. Chiar și așa, în mai puțin de două luni se vor anunța numele celor care vor participa la reality show-ul prezentat de Daniel Pavel.

Emisiunea va fi prezentată în continuare de Daniel Pavel, moderatorul sezonului doi, care s-a bucurat nespus de mult de această oportunitate. „Cel mai puternic reality show, cele mai dure probe. O competiție în care un singur concurent poate câștiga marele premiu.Ai ceea ce-ți trebuie pentru a fi acela? Nu rata înscrierile”, este anunțul care apare pe pagina de Instagram a emisiunii Survivor România.

Daniel Pavel, despre provocarea Survivor 2021

Sezonul doi al emisiunii a fost moderat de Daniel Pavel, care s-a declarat norocos că a fost ales să facă parte din acest proiect. Prezentatorul tv a declarat că Survivor reprezintă cea mai mare provocare profesională de până acum. „Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe’, declara Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp.

Banijay este compania care distribuie formatul Survivor la nivel global. Proiectul este prezent în mai mult de 40 de teritorii, iar emisiunea a devenit un brand de succes, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni la nivel internațional. Globo a relansat Survivor în Brazilia după 12 ani de pauză, iar peste 10 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe lansarea sezonului 40 în America. De asemenea, adaptarea din Australia a fost urmărită de aproape 40% din populație, iar cea mai recentă versiune din Franța a încheiat sfârșitul pe primul loc. În Suedia, Survivor pare a fi locul perfect pentru cei care vor să arate că pot trece de orice provocare și că pot trăi departe de confortul de acasă, fără resurse alimentare. Concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zilnic în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare bătălie,o echipă trebuie să-și elimine un membru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: