Redactia.ro
Home » TV » Survivor se va difuza la PRO TV! Cine va prezenta noul sezon

Survivor se va difuza la PRO TV! Cine va prezenta noul sezon

Survivor se va difuza la PRO TV! În curând, toți fanii români vor avea oportunitatea de a trăi, încă o dată, unicitatea formatului care i-a făcut să nu se mai poată ridica din fața televizoarelor.

Survivor se va difuza la PRO TV! Cine va prezenta noul sezon

Veste bună pentru fanii Survivor România! Show-ul care a cucerit întreaga planetă, se va difuza curând la PRO TV, aventurile incitante ale temerarilor care luptă pentru supraviețuire fiind prezentate în continuare de către carismaticul prezentator Daniel Pavel. PRO TV anunță colaborarea cu Acun Media, compania care produce formatul pentru mai multe țări, printre care Turcia, Grecia și Mexic, dar și a sezoanelor anterioare difuzate în România.

Vestea că Survivor, show-ul care a bătut toate recordurile de audiență, nu va mai fi difuzat de Kanal D, i-a întristat pe fanii care au urmărit cu sufletul la gură aventurile concurenților prin jungla dominicană, dar iată că formatul a fost preluat și, curând, Survivor se va difuza la PRO TV.

Competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea va reveni în curând România! Survivor, formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată, a devenit imediat după lansare, un adevărat fenomen. În curând, toți fanii din România vor putea vedea, la PRO TV, noile provocări la care vor fi supuși concurenții în lupta pentru supraviețuire, într-un mediu ostil.

Pentru prima dată lansat în 1997, în Suedia, Survivor este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși orice provocare și că își pot trăi viața departe de casă, fără resurse, în timp ce încearcă să găsească și strategia perfectă pentru a rămâne cât mai mult în competiție.

Vestea că Survivor se va difuza la PRO TV i-a bucurat pe fanii acestui format, dar surpriza și mai mare a fost faptul că Daniel Pavel va rămâne în continuare prezentatorul show-ului. Acesta a acceptat propunerea de a fi gazda emisiunii Survivor România, sezonul 2, după ce în primul sezon a prezentat Dan Cruceru.elespectatorii, dar și concurenții l-au îndrăgit imediat pe acesta și a reușit să lege o legătură frumoasă cu ei. Și iată că acum, odată cu preluarea Survivor de către postul din Pache Protopopescu, simpaticul prezentator va face parte din echipă.

Ce se va întâmpla cu regulile competiției

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membri. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.

Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV declară: ‘Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: