Redactia.ro
Home » Monden » Primele reacții ale Faimoșilor eliminați seara trecută de la Survivor. Cătălin Moroșanu și Jador au rupt tăcerea

Primele reacții ale Faimoșilor eliminați seara trecută de la Survivor. Cătălin Moroșanu și Jador au rupt tăcerea

GALERIE FOTO (3)

Nu mai este niciun secret faptul că Jador și Cătălin Moroșanu au părăsit seara trecută competiția din Republica Dominicană, dovezile cu cei doi în România apărând în mediul online de câteva zile bune. Acum, însă, aceștia au avut dreptul să își folosească rețelele de socializare și să le transmită urmăritorilor lor și un mesaj.

Mulți dintre telespectatorii competiției sportive de pe Pro TV nu au fost deloc încântați de plecarea celor doi, unul în urma unui duel pierdut, celălalt descalificat din cauza încălcării regulamentului. Din păcate, emisiunea va merge mai departe fără Moro și Jador, dar asta ar putea însemna un declin din punct de vedere al audienței postului de televiziune.

Ce mesaj a transmis Cătălin Moroșanu după eliminarea de la Survivor

În urmă cu câteva ore, Cătălin Moroșanu a scris câteva cuvinte pentru cei care l-au urmărit la Survivor All Stars. Luptătorul a ținut să le mulțumească pentru sprijinul acordat și să îi încurajeze pe colegii săi care au rămas încă în Republica Dominicană.

„Mulțumesc, Survivor România! A fost o nouă experiență incredibilă, o șansă pentru a-mi oferi un restart în viață și rămâne locul unde mi-am găsit inspirația pentru a gândi cele mai frumoase proiecte din viața mea. Vă mulțumesc celor de acasă, care ați fost alături de mine în aceste aproape două luni. Ne vedem acasă cu noutăți interesante. Hai, faimoșii!”, a scris Moroșanu pe contul său personal de Facebook.

Jador a rupt tăcerea după descalificare

Nici Jador nu s-a putut abține și a postat pe contul său oficial de Facebook un mesaj pentru toți fanii săi. Din păcate, în momentul publicării acestui material, mesajul a dispărut, însă în continuare veți putea vedea dovada care arată faptul că manelistul a încercat să comunice cu susținătorii săi.

„Vă mulțumesc pentru tot sprijinul vostru, pentru toate mesajele frumoase. Vă iubesc foarte mult. Experiența Survivor a fost una minunată…”, este o parte din mesajul postat pe contul oficial al lui Jador de Facebook, postare care a dispărut după câteva ore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: