Redactia.ro
Home » Știri » Primesc sau nu copiii Camillei titluri nobiliare după ce mama lor a devenit Regină Consoartă?

Primesc sau nu copiii Camillei titluri nobiliare după ce mama lor a devenit Regină Consoartă?

GALERIE FOTO (2)

Mulți se întreabă dacă copiii Camillei vor primi titluri nobiliare, după ce mama lor a devenit noua Regină Consoartă. Iată răspunsul!

Câți copii au împreună Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă

Noul monarh al Marii Britanii, Regele Charles al III-lea, este căsătorit cu regina consoartă Camilla, fostă ducesă de Cornwall. Cei doi au împreună patru copii, din căsnicii diferite.

Charles este tatăl prințului William, în vârstă de 40 de ani, și al prințului Harry, în vârstă de 38 de ani, din căsnicia cu regretata sa soție Diana, prințesă de Wales, în timp ce Camilla este mama lui Tom Parker Bowles, în vârstă de 47 de ani, și a Laurei Lopes, în vârstă de 44 de ani, din căsnicia cu fostul său soț Andrew Parker Bowles. Acum că Charles a urcat pe tron în urma tristei treceri în neființă a Reginei Elisabeta a II-a, britanicii se întrebă dacă copiii Camillei vor primi titluri regale!

Familia Camillei, cei doi copii și cei cinci nepoți ai ei, trebuie să se adapteze la noua ei poziție în Familia Regală.

Primesc sau nu copiii Camillei titluri nobiliare după ce mama lor a devenit Regină Consoartă?

Danielle Stacey, corespondentul regal online al HELLO! a dezvăluit faptul că atât Tom, cât și Laura nhu vor primi titluri nobiliare:

„Copiii vitregi ai regelui Charles, Tom și Laura, nu vor primi titluri regale, deoarece sunt înrudiți cu suveranul doar prin căsătoria acestuia cu mama lor, Camilla, și nu sunt rude de sânge. Și, din moment ce s-a raportat pe scară largă că Charles este în favoarea unei monarhii reduse, este puțin probabil ca el să acorde alte titluri copiilor săi vitregi”.

Tom și Laura au participat amândoi la înmormântarea reginei, pe 19 septembrie, pentru a aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Este pentru prima dată când au fost fotografiați în public de când regele Charles al III-lea a urcat pe tron după moartea mamei sale, la 8 septembrie. Laura a fost elegantă într-o rochie cu pelerină și mocasini, în timp ce Tom a îmbrăcat un frac negru elegant și pantaloni cu dungi pentru această ocazie sumbră.

Sursa foto: hellomagazine.com

Tom Parker Bowles este scriitor și critic culinar și a studiat la Eton College și Worcester College. Acesta a fost căsătorit cu editorul de modă Sara Buys din 2005 până în anul 2018 cu care are împreună doi copii, Lola, 14 ani, și Freddie, 12 ani.

Laura Lopes a studiat istoria artei și marketing, iar în octombrie 2005 a fondat galeria Eleven din Londra. În luna mai 2006, s-a căsătorit cu Harry Lopes. Cuplul are trei copii, Eliza, 14 ani, Gus, 12 ani, și Louis, 12 ani.

Tom și Laura își petrec în mare parte timpul departe de lumina reflectoarelor, deși au participat la evenimente regale, cum ar fi Jubileul de Platină al reginei. Este posibil ca frații să aibă mai multe apariții publice acum că mama lor este Regină Consoartă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: