Redactia.ro
Home » Știri » Primul caz de coronavirus în România? O angajată de la o multinațională din București ar fi infectată cu virusul COVID-19

Primul caz de coronavirus în România? O angajată de la o multinațională din București ar fi infectată cu virusul COVID-19

Primul caz de coronavirus în România. O angajată de la o multinațională din București este infectată cu virusul COVID-19

Primul caz de coronavirus în România? O angajată de la o multinațională din București ar fi infectată cu virusul COVID-19. Angajații unei multinaționale din Capitală au precizat că o colegă de-a lor este infectată cu coronavirus.

Primul caz de coronavirus în România? O angajată de la o multinațională din București ar fi infectată cu virusul COVID-19

Potrivit money.ro, angajații unei multinaționale din București vor fi testați medical astăzi, pentru că o colegă de-a lor ar fi infectată cu coronavirus. Conform surselor de mai sus, angajaților nu li s-a oferit prea multe detalii.

În urma acestei informații, managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, a declarat că în România nu a fost depistat niciun caz de coronavirus. ”La Matei Balș s-au făcut numeroase teste dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu există niciun test în lucru nefiind cazul”, a spus Streinu Cercel.

În România nu este depistat niciun caz de coronavirus

Ministrul de Interne, Marcel Vela a precizat, de asemenea, că autoritățile au adoptat o hotărâre prin care au fost aprobate măsurile necesare pentru creșterea capacității de intervenție în prevenirea și combatarea infecțiilor cu noul coronavirus.

În urma discuţiilor, am decis şi am votat cu unanimitate de voturi câteva articole importante care fac parte din această hotărâre. Articolul 1: instituirea carantinei pentru persoanele care sosesc în România din Italia, din cele 11 comune (…) şi autoizolarea la domiciliu pentru persoanele din zonele care sunt declarate cu risc din Italia. Ministerul Sănătăţii va completa lista cu zonele şi localităţile care au grad de risc, actualizată fiind în funcţie de situaţia la zi din Italia sau din alte ţări”, a spus Vela.

De asemenea, Raed Arafat a menționat că probabilitatea ca țara noastră să fie ocolită de coronavirus este mică, deoarece acesta va apărea în toate țările europene.

Președintele Klaus Iohannis a declarat la rândul său că va convoca o ședință miercuri pentru a găsi măsuri luate împotriva coronavirusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini